Diriliş Ertuğrul 98.bölümü izle

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 98.bölümü yayınlandı. Yeni bölümü yine heyecan dolu olan Diriliş Ertuğrul'da Turgut Alp ve Aslıhan Hatun ölecek mi? İşte tüm detaylar...

Diriliş Ertuğrul 98.bölümü izle
Diriliş Ertuğrul 98.bölümü izle
GİRİŞ 09.12.2017 11:04 GÜNCELLEME 09.12.2017 11:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

06 Aralık çarşamba günü ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul 98.bölüm yayınlandı. TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 98.bölümünde Turgut Alp'i zehirleyen hain bulundu mu? İntikam yemini eden Ertuğul Bey, Bahadır Bey'i öldürdü mü? İşte her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 98.bölüm özeti ve tüm merak edilenleri.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Diriliş Ertuğrul 99.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi. 

Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi?
Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?
 
Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi? 

TURGUT ALP TARİHTE NASIL ÖLÜYOR?

Tarihte Turgut Alp’in nasıl öldüğü hakkında pek bilgi yer almasa da 14.yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği, ve yaşamı boyunca Osman Bey’e en iyi hizmet eden askerlerden biri olduğu bilinmektedir.

CENGİZ ÇOŞKUN KİMDİR?

1982 doğumlu yakışıklı oyuncu Cengiz Coşkun İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Spor Akademisinden mezun olmuş eski profesyonel basketbolculardandır. 2002 yılında Best Model olduktan sonra modelliğe adım atan Cengiz Coşkun 2005 senesinde Rüzgarlı Bahçe isimli dizide oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Fetih 1453 isimli sinema filminde de rol almış en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında Survivor yarışmasında boy gösteren Cengiz Coşkun aslen Bulgaristan göçmenidir yarışmada 94. gün elenmiş yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

YORUMLAR 5
  • Şahin 6 yıl önce Şikayet Et
    burhan, sesli güldürdün beni :))))
    Cevapla
  • ali sağlam 55 53 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bu haberden bir cacik anlamadım
    Cevapla
  • Burhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Takke düştü kel göründü emir Sadettin efendi :) hayatimda gördügüm ilk kel köpek olarak tarihe gectin.
    Cevapla
  • emin 6 yıl önce Şikayet Et
    :))))))) Hay Burhan Allah ta seni güldürsün...
    Cevapla
  • Mehmet KASTAMONU 6 yıl önce Şikayet Et
    ATAM ERTUĞRUL GAZİ ELHAMDÜLİLAHİLRABBİL ALEMİN artık kimden gelip kime gittiğimizi görelim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı