Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 84.bölümde neler oldu? Hızır katili buldu!

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yine nefesler tutuldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84.bölümde Hızır sonunda katili buldu. Ama öğrendiği isim işlerin gittikçe karışacağının habercisi oldu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84.bölümde neler oldu? İşte, EDHO son bölüm...

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 84.bölümde neler oldu? Hızır katili buldu!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 84.bölümde neler oldu? Hızır katili buldu!
GİRİŞ 13.12.2017 09:19 GÜNCELLEME 13.12.2017 09:19

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Meryem, hiç beklemediği şekilde sırtından vurulmanın şokunu yaşadı. Olayın perde arkasından habersiz Hızır'a rest çeker. Diğer bir yandan Hızır'ın başındaki kalabalığı fırsat bilen Ekrem, masada sözünü geçirmek için elinden geleni yapar. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 83.bölümün ardından, merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84.bölüm de yayınlandı.

eşkıya 84

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84.bölümde neler oldu?

Eski dost düşman olacak mı?

Hızır'ın ele geçirdiği Mürsel'i gizli tanık olarak Nevzat'a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar'ı sinirlendirir. Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır. Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir şans daha vermemeye kararlıdır. Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır. O isimlerden bir tanesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği biri çıkacaktır... Ev ahalisi Hızır ve Meryem'i barıştırmanın yollarını aramaktadır. En vurucu hamle, oturup daha fazla bir şey yapmadan beklemek niyetinde olmayan Ömer'den gelir. Bu sayede eve kadar giren Candan beklemediği tepkilerle karşılaşacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84.bölüm izlemek için tıkla!

eşkıya 83.bölüm

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Hızır'ın verdiği büyük sözden dönmesi Meryem'i derinden sarsar. İhanetinin bedeli olarak tüm kapılar yüzüne kapanan Hızır, o kapıları daha fazla zorlamak niyetinde değildir. Ceylan tüm bu olanların bir plan olduğunu düşünür ve bu haklı şüphelerini paylaşmak için soluğu bir bildiği olduğunu varsaydığı Ünal Kaplan'ın yanında alır. Büyük oyunun bir parçası olan Candan'ın arkasından çıkan isim ise şaşırtacaktır.

Hızır, Kara Mürsel'e ulaşma yolunda sessizce ilerlerken, etrafındakilerin ondan habersiz yaptığı icraatlarla çok ses çıkarmasından rahatsız olur. Ekrem ise Hızır'ın meşgul olduğu meseleleri fırsat bilerek masa üyelerini yanında tutmaya çalışır. Ticaretin aksatılmaması konusunda hem fikir olan masadakiler, Mürsel'i üstlerine salan güçlerin ekmeğine yağ sürmek istemediklerinden Ekrem'i dikkate alacaklardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri