'Kurşundan çiçeklerin şehri' Kudüs

Ölümün soğukluğunu her an kalbinde taşıyanların şehri Kudüs'ü anlatan ‘Mahşerin Perdesi: Kudüs’ belgeseli bugün ikinci bölümü ile Ülke TV ekranlarında olacak.

GİRİŞ 08.12.2017 12:49 GÜNCELLEME 08.12.2017 19:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İki bölümden oluşan belgeselin yapımını, Yönetmen-Yapımcı Turgut Bosut üstlenirken, Kanal 7 Dış Haberler Müdürü Taha Dağlı sunumu ve katkıları ile Kudüs’ün acılarına tanıklık edecek.

Son Peygamber’in ilk kıblesi, mukaddes ev Mescit-i Aksa, Miraç’ın ilk durağı Kudüs’ün bilinmeyen tarafları ‘Mahşerin Perdesi: Kudüs’ ile aralanacak. Üç büyük dinin kutsal saydığı Kudüs’te yaşayanların bedelini ağır ödediği kutsal topraklar farklı yönleri ile izleyiciyle paylaşılacak.

Savaş uçaklarının sürekli üzerinizden geçtiğini düşünün, saldıran tarafın, çocuk yaşlı ayrımı yapmadan yağdırdığı kurşunlar altında yaşadınız gerçeğini de unutmadan... ‘’Filistin’de yaşam ölümle başlar’’ sözünden yola çıkan belgeselde, Filistinli insanların yaşadığı zorluklar, siyasi olayların perde arkasına yer verilecek.

Kimi zaman Gazze’de savaş uçaklarıyla, kimi zaman Ramallah’ta tanklarla, kimi zaman Kudüs’te uzun namlulu silahlarla vurulur Filistinli... İşgal için bunların da yeterli gelmediği zamanlar olur. Bir bakarsınız bir işgalci arabasıyla Filistinli çocukları ezer, geçer. Çocukların ölüm gerçeği ile çok erken tanıştığı, işgalin, acının ve haklı direnişin eksik olmadığı Kudüs’ün karanlık yüzü Ülke TV’de…

Kudüs’te yaşanan savaşı, yokluğu, korkuyu gözler önüne seren ‘Mahşerin Perdesi: Kudüs’  bugün 2. bölümü ile saat 19.00’da Ülke TV ekranlarında olacak.

YORUMLAR 7
  • kudus 6 yıl önce Şikayet Et
    Google yazdığınızda israilin başkentini kudus olarak gösteriyor bunu haber yapı verin haber yedi
    Cevapla
  • Alper tunga 6 yıl önce Şikayet Et
    Gün aydın haber yapıldı demek 2 gün sonra farkına varıyorsunuz bazı şeyler gündeme gelmeden önce ayaklansanız böyle haberlere yer kalmazdı adamlar sol gösterip sağ gösterip alttan tekmeyi salladılar katar arabistan gösterdiler farkına varamadınız
    Cevapla
  • galip 6 yıl önce Şikayet Et
    ani hatalı tepki değil sürekli planlı tepki gerek.eninde sonunda işgal ettikleri o toprak onlara yar olmayacak
    Cevapla
  • İntifada 6 yıl önce Şikayet Et
    Camimiz kuduse feda olsun
    Cevapla
  • zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Canimfedasanaeymescidiaksa
    Cevapla
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunda ölmeye hazırız Türkler ölmek için savasır kazanmak için değil yedi düvele karşı savasmaya hazırız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!