Söz 26.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...

Söz 26.bölümü ile yine nefes kesti. Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Söz son bölüme, Yavuz'un annesinin ölümü ile ilgili şok gerçekleri öğrenmesi damga vurdu. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen Söz 25.bölümün ardından, merakla beklenen Söz 26.bölümde neler oldu?

Söz 26.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...
Söz 26.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...
GİRİŞ 19.12.2017 09:05 GÜNCELLEME 19.12.2017 09:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Oyuncu kadrosunda;  Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Bihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal ve İlayda Ildır gibi başarılı isimlerin rol aldığı Söz 25.bölümüyle yine nefes kesti. Söz 25.son bölümde; Yavuz annesinin ölümü ile ilgili beklenmedik bir haber alır. Yavuz'u derinden sarsan bu gerçeğin yanında Tim için Büyükelçi'yi korumak kolay olmayacaktır. Daha büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan Tim, yine vatan için varını yoğunu ortaya koyacaktır. Peki, Söz 25.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Söz 26.bölümde neler oldu? İşte, Söz 26.son bölümde yaşananlar...

Söz 26.bölümde neler oldu?

Teröristlerin pususuna düşen Tim buradan kurtulmanın yolunu ararken Yavuz ise Agâh’ı hiç beklemediği bir halde bulur. Tim ve Yavuz için tehlike henüz geçmemiştir. Annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından Yavuz sinirli ve gergin bir ruh haline bürünür. Bu gerginlik Bahar ile olan ilişkisine de yansıyacaktır. Tim’in yerini yabancı istihbarata söylemek zorunda kalan Eylem ise bu hamlesi ile Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getirir. 

Erdem’e ulaştırılan çok önemli bir istihbarat, Türk Silahlı Kuvvetlerini harekete geçirir. Çolak ve Büyükelçinin hain planlarına darbe indirmek üzere bir hava saldırısı düzenlenecektir. F16 uçakları için işaretleme yapmak üzere yola çıkan Tim hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Bu durum bütün operasyonu tehlikeye atacaktır.

Söz son bölümde neler oldu?

Bir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve müttefiklerimiz için ciddi bir tehdidin sinyallerini vermektedir.

Karabatak’ın ulaştırdığı istihbarat ile birlikte yola çıkan Tim, beklemediği bir yerde bulur kendini. Operasyonu tamamlamak için içlerinden biri kendini feda etmek zorundadır. Hepsi tereddüt etmeden kendini öne atsa da sadece biri bu zorlu görevi üstlenecektir.

Yavuz, annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından büyük bir yıkıma uğrayacaktır. Bu sırla ilgili bir cevap bulmak için Olcay ve Agâh’ın yanına gittiğinde ise büyük bir kriz onu beklemektedir.

Söz 26.bölüm tamamı izlemek için;

YORUMLAR 4
  • pınar saçı 6 yıl önce Şikayet Et
    keşke her gün oynasa söz izliyorum bitince birdaha interneten izliyorum
    Cevapla
  • semih 6 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel
    Cevapla
  • türkan erkol 6 yıl önce Şikayet Et
    ben söz dizisinden yavuzu ve baharı çok ama çok seviyorum söz asla final olmasın ben sözü çok seviyorum.......
    Cevapla
  • türkan erkol 6 yıl önce Şikayet Et
    sözü çok seviyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar