Dolunay final yaptı! Dolunay finalde neler oldu?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Dolunay final yapmaya hazırlanıyor. Yaz sezonunda yayına başlayan ve ilgiyle izlenen dizi reyting kurbanları arasına girdi. Peki, başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı Dolunay ne zaman final yapıyor? Dolunay final fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay final yaptı! Dolunay finalde neler oldu?
Dolunay final yaptı! Dolunay finalde neler oldu?
GİRİŞ 01.01.2018 09:43 GÜNCELLEME 01.01.2018 09:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yapımcılığını Yağmur Ünal'ın üstlendiği Dolunay dizisi ekranlara veda ediyor. Dizilerin birbir finale yürüdüğü günlerde son kurban Dolunay oldu. Peki, Dolunay neden bitiyor? Dolunay final bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, Star TV Dolunay dizisi final ayrıntıları...

DOLUNAY FİNAL Mİ YAPIYOR?

Geçtiğimiz hafta 23.bölümü ile ekranlarda olan Dolunay dizisi finale doğru yürüyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın, senaryosunu ise Ayşen Günsu Teker, Fikret Bekler ve Elif Özsüt gibi isimlerin üstlendiği Dolunay önümüzdeki günlerde ekrana veda edecek. Uzun zamandır reytinglerde beklenen başarıyı gösteremeyen Dolunay, final yapıyor. İlk bölümünden itibaren severek izlenen oyuncu kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan ve Alara Bozbey gibi isimler bulunuyordu.

DOLUNAY FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI 

DOLUNAY FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Dolunay 26.bölümü ile 31 Aralık 2017 Pazar günü saat 20.00'de ekrana veda edecek. Yılbaşı akşamı yayınlanacak olan Dolunay final bölümünde seyirciyi bazı sürprizlerin beklediği söyleniyor. 

dolunay son bölüm

DOLUNAY SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahkeme Nazlı ve Ferit’i evlilik terapisine yönlendirir. Bu süreç her şeyi yoluna koymak için Nazlı’ya zaman kazandırsa da Ferit onu zorlamaktadır. Net bir cevap almak için çabaladıkça aklı ve duyguları iyice karışan Ferit bu düğümü çözmeye çalışır. Nazlı Ferit ve Bulut için çabalarken Hakan da Ferit’i köşeye sıkıştıracak hamleler planlamaktadır.

YORUMLAR 1
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    yıkılasın amerika yıkılasın ısrail yerle bir yurt olsun sizin sılahlarınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!