İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı! Kimse beklemiyordu! Can'ın amacı...

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin son bölümde, Süreyya ve Faruk bir krizin daha üstesinden gelirler. Ancak krizlerin en büyüğü kapıdadır. Can'ın gerçek yüzü herkesi şaşırtacaktır. Peki, heyecan dolu İstanbullu Gelin 29.bölümün ardından, İstanbullu Gelin 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı! Kimse beklemiyordu! Can'ın amacı...
İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı! Kimse beklemiyordu! Can'ın amacı...
GİRİŞ 22.12.2017 14:30 GÜNCELLEME 22.12.2017 14:30

Oyuncu kadrosu ve ilgi çeken hikayesiyle Perşembe günlerini gözdesi İstanbullu Gelin yine sürprizlerle dolu bir bölümle geldi. İstanbullu Gelin 29.son bölümde; Faruk'un kampa Begüm ile birlikte gitmesi Süreyya'nın tepesini attırmış ve valizini alıp çekip gitmişti. Ancak Faruk'un son dakikada imdada yetişmesi, olayların durulmasına ve tatlıya bağlanmasına sebep oldu. Bir diğer yandan Esma Sultan gecikmiş bir birlikteliğin sözünü verecektir. Osman, yaralarını sarmasına izin verdiği Burcu ile birlikteliğinde yolun sonuna geldiğinin sinyalini verir. Hepsi bir yana İstanbullu Gelin finalinde Can'ın Bursa'ya taşınması ile yeni evinde bir kutudan çıkarttıkları; akıllara suların çok daha bulanacağını getirdi. Faruk'un şüpheleri yavaş yavaş kanıtlanırken, herkesin hayatında yaşanacak büyük depremin artçıları gelmeye başladı. Peki, nefes kesen son bölümün ardından, İstanbullu Gelin 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 30.bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin 30.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz gibi isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 30.bölümü ile 22 Aralık Cuma saat 20.00'de Star TV'de olacak.

İstanbullu Gelin 29.son bölüm izlemek için tıklayınız

istanbullu gelin

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır. Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır. Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!