Vatanım Sensin 41.bölümde neler oldu? Mehmet veda etti...

Vatanım Sensin 40.son bölümde; çetin milli mücadele devam ederken, Dağıstanlı'nın elindeki İsmet Paşa için Cevdet harekete geçer. Leon ve Mehmet'in çıkmazı heyecan dolu anlara sahne olur. Vatanım Sensin yeni bölümde ise Tevfik namlunun ucunda Cevdet'i can evinden vuracak bir malumatı açık eder. İşte, merakla beklenen Vatanım Sensin 41.bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 41.bölümde neler oldu? Mehmet veda etti...
Vatanım Sensin 41.bölümde neler oldu? Mehmet veda etti...
GİRİŞ 19.01.2018 11:40 GÜNCELLEME 19.01.2018 11:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vatanım Sensin son bölümde; Dağıstanlı’nın, İsmet Bey’i alıkoyması hem çiftlikte hem Ankara’da şok etkisi yaratır. Diğer yandan çiftlikte Hemşireler Birliği kurulur ve Azize birliğin başına geçer. İzmir'de Leon’un yakalamak zorunda kaldığı Mehmet için ise umutlar tükenmektedir. Ankara ile ipleri iyiden iyiye koparan Dağıstanlı geri dönülmez bir yola girmiştir. Cevdet, Mustafa Kemal’in emri üzerine kolları sıvar. Görevi İsmet Bey’i gözü kararan Dağıstanlı’nın namlusunun ucundan almak ve efelerin düzenli orduya katılmasını sağlamaktır. Artık Tevfik’i kullanarak başladığı işi bitirmekten başka bir çaresi kalmamıştır. Vatanım Sensin soluksuz izlenen son bölümün ardından, Vatanım Sensin 41.bölüm fragmanı merakları daha da artırdı. Vatanım Sensin yeni bölümde; Cevdet'in namlusunun ucundaki Tevfik canını kurtarmak için onu gafil avlayarak hiç beklemediği bir yanıtla gelir. İşte, Vatanım Sensin 40. bölümün hemen ardından yayınlanan, Vatanım Sensin 41.bölüm fragmanı...

VATANIM SENSİN 41.BÖLÜM FRAGMANI

VATANIM SENSİN 41.BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 41.bölümü 18 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN 40.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul ve Ankara hükümetlerinin ayrı fikirde olmaları, tüm Anadolu’da kendisini hissettirmeye devam eder. Yunan General Filippos, Türkler arasındaki bu iç savaştan büyük bir zevk duymaktadır. Zira kendilerinin zayiat vermeden sonuca ulaşabileceklerini düşünür. İsmet Paşa’nın, Dağıstanlı’nın çiftliğinde tutulması Ankara Hükümeti tarafından kötü karşılanır.

Mustafa Kemal Paşa’dan, Cevdet’e gelen telgraf harekete geçmelerine sebep olacaktır. Cevdet ile Yakup, İsmet Paşa’yı kurtarabilmek için zekice bir plan yapmalılardır. Dağıstanlı’nın düzenli orduya katılmayı reddetmesi üzerine İzmir’e gelen İsmet Paşa, akılları çelinen askerleri geri götürmeyi istemiştir. Bu hedefine ulaşamazken Dağıstanlı ile fikir birliğini de sağlayamamışlardı.

Mehmet’i kurtarmak için Leon’dan yardım isteyen Hilal, bunun mümkün olmayacağını öğrenir. Leon, Hilal’i korumak zorunda olduğunu söylese de Hilal tarafından anlayışla karşılanmaz. İkili arasındaki hararetli konuşma beklemedikleri şekilde sonuçlanır. Cevdet, Hilal ile Leon’un münasebetini öğrenir ve bundan duyduğu memnuniyetsizliği Leon’un yüzüne söyler.

Yunan Ordusu tarafından yapılan baskında yakalanan Mehmet için idam kararı çıkar. Hilal ve kuvvacılar, Mehmet’i kurtarabilmek için bir plan yapmak zorundadırlar. Mehmet’in planı ise Yunan Ordusu’nun intikal edeceği yerlere bomba yerleştirmektir. Leon’un da orada olacağını bilmesine rağmen yapılacak bir şey olmadığını düşünür. Üstelik bu planı Hilal’in mani olacağını bildiği için saklamak isterler.

YORUMLAR 1
  • osman yılmaztürk 6 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir dizi olmuş, yapanlardan allah razı olsun. ben de bir mehmetçik adayı olarak kahramanlık hikayelerini izleyince çok duygulanıyorum. bu sene türk silahlı kuvvetleri 43 bin personel alacakmış tskpersonel.com dan başvurumu yaptım. sözleşmeli er olarak bende vatanııma milletime hizmet etmek istiyorum. 4000 lira maaş hiç gözümde bile değil, söz konusu vatansa gerisi teferruat.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...