İstanbullu Gelin 30.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin 30.bölüm Star TV'de

İstanbullu Gelin 30.bölüm 2.fragmanı ile izleyenleri şaşırttı. İstanbullu Gelin 30.bölümde Süreyya'dan gelen haber Faruk'un sevinçten uçmasına neden olurken; Emir'in tehlikeli durumlara atılmasına neden oldu. Peki, İstanbullu Gelin 30.yeni bölümde neler olacak? İşte, İstanbullu Gelin 30.bölüm 2.fragmanı

İstanbullu Gelin 30.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin 30.bölüm Star TV'de
İstanbullu Gelin 30.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin 30.bölüm Star TV'de
GİRİŞ 25.12.2017 08:56 GÜNCELLEME 25.12.2017 08:56

İstanbullu Gelin 30.bölüm 2.fragmanında; konaktaki coşku herkesin bir araya toplanarak aile havasını solumasına neden olur. Yıllar sonra başlarında bahar rüzgarları esen Esma ve Garip hiç ummadıkları anda ifşa olacaktır. Diğer bir yandan Can'ın gerçek amacının Süreyya olduğunu öğrenen ablası da tehlikenin farkına varır. Bütün sır Süreyya'nın tokasında gizlidir. Can'ın bastıramadığı duyguları ileride büyük kalp kırıklıklarının habercisidir. Süreyya'dan gelen güzel haber Faruk'u heyecanlandırırken; ikili arasındaki kara bulutların uzun süre yok olacağı sinyalini verir. Bu haber Faruk'u sevinçten deli etse de bir kişi bu haberle yıkılır. Emir'in tehlikeli adımı herkesi korkutur. İşte, İstanbullu Gelin 30.bölüm fragmanı ve tüm detayları...

İstanbullu Gelin 30.bölüm 2.fragmanı

İstanbullu Gelin 30.bölümde neler olacak?

Bir süredir tehlikeli sularda yüzen Fikret hiç beklemediği yerden gelen bir darbe ile köşeye sıkışır. Süreyya’dan gelen bir haber Faruk’un sevinçten havalara uçmasına sebep olur. Öğrendiği bilgiyle deliye dönen Emir’in yaptığı hamle herkesin yüreğini ağzına getirir. Can derinlerdeki duyuları ile ilgili hiç istemeyeceği biriyle yüzleşmek zorunda kalır. Esma Ve Garip önlerinde başlayan yeni sürecin tadını çıkarmaktadırlar. Ancak bilmedikleri şey, sürpriz bir isim tarafından fark edilecek olmalarıdır.

istanbullu gelin 30.ölüm

İstanbullu Gelin 30.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, Salih Bademci, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 22 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır. Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır. Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan IMF açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki