İstanbullu Gelin 31.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin 31.bölüm Star TV'de

İstanbullu Gelin son bölümün ardından, İstanbullu Gelin 31.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İstanbullu Gelin son bölümde; Süreyya, Faruk ve Begüm üçgenine bomba gibi düşecek bir gelişme yaşandı. Geçmişi ile şaşırtan Can'ın asıl amacı anlaşıldı mı? Peki, İstanbullu Gelin 31.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 31.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin 31.bölüm Star TV'de
İstanbullu Gelin 31.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin 31.bölüm Star TV'de
GİRİŞ 30.12.2017 10:45 GÜNCELLEME 30.12.2017 10:45

İstanbullu Gelin son bölümde; konak halkı büyük bir coşkuyla bir araya gelir. Emir'in de katıldığı büyük aile çekilişi akşamı beklenmedik şekilde sonlanır. Annesinin bir sevgilisinin olduğunu duyan Emir, evden kaçarak herkesin yüreğinin ağzına getirir. Onu bulan ve ailesine teslim eden Can adeta kahraman olurken, Begüm'ün öfkesi Faruk ve ailesinin üzerine çöker. Diğer bir yandan yurtdışından gelen Figen, kardeşindeki tuhaflığı fark eder. Süreyya'ya olan hisleri sadece Can'a değil herkesin hayatına kara bulut gibi çöker. Peki, İstanbullu Gelin 30.bölümün ardından, İstanbullu Gelin 31.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 31.bölüm fragmanı izlemek için tıklayın

İstanbullu Gelin 31.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci gibi isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 31.bölümü ile 29 Aralık Cuma saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin 31.yeni bölümde neler olacak?

Adem’in tehdidi Garip’i kendisi için çok zor bir karar almaya iter. Gelen bir haber Süreyya’nın aklının ucundan bile geçirmek istemeyeceği bir olasılığın gerçek olduğunu ortaya çıkarır. Faruk’un sezgilerinin ne denli doğru olduğu bir kez daha anlaşılır. Reyhan’ın aldığı bir davet onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bırakır. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sır hiç beklenmedik biri tarafından öğrenilecektir.

İstanbullu Gelin 30.bölüm izlemek için tıklayınız...

istanbullu gelin son bölüm

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Bir süredir tehlikeli sularda yüzen Fikret hiç beklemediği yerden gelen bir darbe ile köşeye sıkışır. Süreyya’dan gelen bir haber Faruk’un sevinçten havalara uçmasına sebep olur. Öğrendiği bilgiyle deliye dönen Emir’in yaptığı hamle herkesin yüreğini ağzına getirir. Can derinlerdeki duyguları ile ilgili hiç istemeyeceği biriyle yüzleşmek zorunda kalır. Esma Ve Garip önlerinde başlayan yeni sürecin tadını çıkarmaktadırlar. Ancak bilmedikleri şey, sürpriz bir isim tarafından fark edilecek olmalarıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri