Söz 27.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de

Söz 27.bölümü ile bu akşam Star TV ekranlarında olacak. Söz yeni bölümde; Yavuz, hayatının şokunu yaşarken; Tim büyük bir mücadele içine giriyor. Peki, merakla beklenen Söz 27.bölümde neler olacak? Söz 27.bölüm bu akşam Star TV'de...

Söz 27.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de
Söz 27.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de
GİRİŞ 26.12.2017 09:01 GÜNCELLEME 26.12.2017 09:01

Söz 27.bölümde; karşı karşıya gelen Yavuz ve Agah arasında hiç kimsenin beklemediği bir diyalog geçer. Agah, söylediği gibi Yavuz'un babası mı? Hayatının gerçeği ile yüzleşen Yavuz, bu bilgiyi hazmetmekte zorlanacaktır. Öte yandan tim canlı bombalar ve siviller arasında bir yaşam mücadelesi verir. Söz son bölümde; F16 hedefinde kalan Hatice'nin kurtulması için hayatını ortaya koyan yine kahraman Türk askeri olacaktır. Peki, her bölümü ile heyecanları doruklara çıkaran Söz 27.bölümde neler olacak? Söz 27.bölüm Star TV'den izlenebilecek...

söz son bölüm

Söz 27.yeni bölümde neler olacak?

F16’ların hedefinde Hatice’yi bulan Yavuz zor bir karar vermek zorundadır. Diğer tarafta ise TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için büyük bir risk alacaktır.

Tüm bunlar olurken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Uçaklarımızın kontrolüne sızmayı amaçlayan Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışmaktadır. Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık yapmaktadır.

Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verecektir. Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir.

Söz 27.bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Başrollerinde Aybüke Pusat, Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 27.bölümü ile 25 Aralık Pazartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak...

Söz 27.bölüm izlemek için tıklayınız!

Söz son bölümde neler oldu?

Teröristlerin pususuna düşen Tim buradan kurtulmanın yolunu ararken Yavuz ise Agâh’ı hiç beklemediği bir halde bulur. Tim ve Yavuz için tehlike henüz geçmemiştir. Annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından Yavuz sinirli ve gergin bir ruh haline bürünür. Bu gerginlik Bahar ile olan ilişkisine de yansıyacaktır. Tim’in yerini yabancı istihbarata söylemek zorunda kalan Eylem ise bu hamlesi ile Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getirir. 

Erdem’e ulaştırılan çok önemli bir istihbarat, Türk Silahlı Kuvvetlerini harekete geçirir. Çolak ve Büyükelçinin hain planlarına darbe indirmek üzere bir hava saldırısı düzenlenecektir. F16 uçakları için işaretleme yapmak üzere yola çıkan Tim hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Bu durum bütün operasyonu tehlikeye atacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü