Adı Zehra dizisi ne zaman başlıyor? Adı Zehra oyuncuları kimlerdir?

Adı Zehra dizisi Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. İddialı konu ve oyuncu kadrosuyla merakla beklenen Adı Zehra dizisi ne zaman başlıyor? İşte, Fox TV'nin yeni üyesi Adı Zehra oyuncu kadrosu ve genel hikayesi...

Adı Zehra dizisi ne zaman başlıyor? Adı Zehra oyuncuları kimlerdir?
Adı Zehra dizisi ne zaman başlıyor? Adı Zehra oyuncuları kimlerdir?
GİRİŞ 16.02.2018 13:59 GÜNCELLEME 16.02.2018 13:59

Fox TV yeni sezona bir dizi daha kazandırmaya hazırlanıyor. Başrollerini Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan ve İnanç Konukçu gibi isimlerin paylaştığı Adı Zehra dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosu kadar hikayesi ile de seyirciyi etkilemeye hazırlanan Adı Zehra dizisi önümüzdeki günlerde Fox TV ekranlarında olacak. İşte, Adı Zehra dizisi ilk tanıtımı...

Adı Zehra dizisi ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!

 

 

Adı Zehra dizisi ne zaman başlıyor?

Çekimleri hem Almanya, hem Amerika’da başlayan ve başrollerini Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan ile İnanç Konukçu’nun paylaştığı yeni dizi için şimdiden nefesler tutuldu. Yapımcılığını NTC Medya/Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Taner Akvardar’ın oturduğu ve senaryosu Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu tarafından kaleme alınan dizide, güzel oyuncu Seda Güven ve başarısıyla adından sıkça söz ettiren Emre Kıvılcım da rol alacak. 

Tutucu bir Türk ailesinin kızı olan Zehra’nın hayatını konu alan “Adı: Zehra” dizisinde Seda Güven “Ceren”, Emre Kıvılcım ise “Genco” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Adı Zehra dizisinin yayın tarihine ilişkin net bir bilgi verilmezken, açıklandığı takdirde haberimizin detayında yer alacaktır.

Adı Zehra genel hikayesi şu şekilde;

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehra’nın Berlin’deki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden inanılmaz öyküsünü anlatır.

Ailesinin namusunu kirlettiği gerekçesiyle bir otobanda ölüme terk edilen ve bir kimliği bile olmayan genç Zehra, ardı ardına gelen olaylar sonucunda yedi yıldır kayıp olan Hande adlı bir kızın yerine geçer. Üstelik kayıp kızın annesi de Almanya’ya, Türk konsolosluğuna davet edilmiş ve Zehra’yı kızı olarak teşhis etmiştir! Kızını bulduğu için sevinç içinde olan anne, Zehra’yı alıp, İstanbul’a götürür.

Zehra, başına daha büyük dertler açılacağını bilmeden İstanbul’a gider. Ama aklında binlerce soru vardır. Bir anne öz kızını nasıl olup da tanıyamamıştır? Sahiden Zehra’yı kızına mı benzetmiştir? Her şeyden önemlisi, gerçek Hande’ye ne olmuştur? Bu aile neyi gizlemektedir?

Bir yandan peşindeki babası ve ağabeyinden kaçan, bir yandan da öz annesini merak eden Zehra, yeni ailesi hakkındaki sırları öğrendikçe, hem kendi hayatı giderek daha da tehlikeye girecek, hem de aşkı yeniden keşfedecektir.

Adı Zehra dizisi oyuncu kadrosu:

ZEYNEP ÇAMCI

HATİCE ASLAN

ALİCAN YÜCESOY

İNANÇ KONUKÇU

SEDA GÜVEN

EMRE KIVILCIM

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı