Sancar Bey karakterini oynayan Gürbey İleri kimdir?

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un 4. Sezonunda Sancar Bey karakteri ile seyirci karşısına çıkan Gürbey İleri kimdir? Hayatı ve biyografisi…

Sancar Bey karakterini oynayan Gürbey İleri kimdir?
Sancar Bey karakterini oynayan Gürbey İleri kimdir?
GİRİŞ 28.12.2017 14:37 GÜNCELLEME 28.12.2017 14:37

Her Çarşamba TRT ekranlarında izleyici ile buluşan ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un 4. Sezonunda kadroya dahil olan Gürbey İleri, dizi de Sancar Bey karakterini canlandırmaktadır. Sancar Bey Bahadır Bey’in tek oğludur. Toy bir delikanlıdır, fevridir ve oldukça dik başlıdır. Yaptığı hatalar ile hem babasının hem de kendi başını derde sokmaktadır.

Gürbey İleri kimdir?

Gürbey İleri, 13 Şubat 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi İşletme bölümünde okumaya başladı. Bu bölümün kendisine uygun olmadığını düşünerek Akademi Kenter Tiyatrosunda eğitim almaya başladı ve Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünü tamamladı. Ayrıca Gürbey İleri’nin 10 yıl kadar süren bir basketbol kariyeri var. Galatasaray, Beşiktaş gibi önemli kulüplerde oynamıştır. Yaşadığı sakatlık sonucunda basketbola ara vermek zorunda kalmıştır.

Gürbey İleri, dizi kariyerine Arka Sıradakiler adlı dizide canlandırdığı Kerem karakteriyle başladı. Daha sonra Kalbim Seni Seçti dizisinde başrol olarak yer almıştır. Dizide zengin ve şımarık bir genç olan Kaan’ı canlandıran İleri, dizideki performansıyla hayran kitlesini ciddi derecede arttırmayı başarmıştır. Ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmed karakteriyle ekranlara yeniden dönen İleri, buradaki performansıyla da izleyenleri kendisine bir kez daha hayran bırakmıştır.

sancar-bey

2014 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide Kerem rolünü üstlenen yakışıklı oyuncu, 2015 yılında Eve Dönüş dizisinde Aras rolünü canlandırmıştır. Rol aldığı tüm dizilerde başarısını gösteren Gürbey İleri ekranların aranan yüzü haline geldi. En son Yasin Uslu’nun yönettiği Sevda Kuşun Kanadında adlı dizide izlediğimiz Gürbey İleri, şimdilerde ise ekranlara TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Etuğrul ile çıkıyor. Engin Altan Düzyatan’ın başrolünü paylaştığı dizinin 4. yeni sezonuna dahil olan Gürbey İleri’yi Sancar Bey olarak izleyeceğiz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü