Beyaz Show bugün yayınlanacak mı? 12 Ocak Cuma konukları kimler?

Beyaz Show yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında olamayacak. Peki, geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü oyuncu Jean Claude Van Damme'ı konuk eden Beyaz Show bu hafta neden yok? Beyaz Show yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Beyaz Show 12 Ocak konukları kimlerdir?

Beyaz Show bugün yayınlanacak mı? 12 Ocak Cuma konukları kimler?
Beyaz Show bugün yayınlanacak mı? 12 Ocak Cuma konukları kimler?
GİRİŞ 12.01.2018 17:29 GÜNCELLEME 12.01.2018 17:29

Beyaz Show takipçileri bu haftaki canlı yayın konuklarını ve tanıtımını beklerken, onları üzecek haber yayın akışından geldi. Beyaz Show 5 Ocak Cuma günü ekrana gelmeyecek. Beyaz Show'un saatinde Kanal D akışında yabancı bir sinema filmi yer alacak. Peki, Beyaz Show bu hafta neden yok? Beyaz Show yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte, merak edilen soruların cevapları...

BEYAZ SHOW YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANACAK MI?

Kanal yönetiminden yayın değişikliğine dair herhangi bir açıklama gelmezken, Beyaz Show'un bu hafta olmayışının nedeni yılbaşı haftasına girilmesine bağlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda da uygulanan bir rutin olarak dizi ve programlara yılbaşı haftası bir hafta ara veriliyor. Bu durumda Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen talk show programı Beyaz Show önümüzdeki hafta canlı yayınlarıyla geri dönecek. Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile 20 yılı aşkın süredir Kanal D ekranlarında olan Beyaz Show 2 haftalık bir ara sonrasında bu hafta yayında olacak.

Beyaz Show yeni bölümü ile 12 Ocak Cuma günü saat 23.45'te Kanal D ekranlarında canlı yayınla seyirciyle buluşacak.

BEYAZ SHOW'A BU HAFTA KİMLER KATILIYOR?

Kanal D'nin fenomen programı ''Beyaz Show''un bu haftaki konukları belli oldu. Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla ekranlara gelen programın yeni bölümüne Koray Avcı, Gupse Özay, Eda Ece, Aksel Bonfil ve Gözde Atasoy konuk olacak.

BEYAZ SHOW'DA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Yıllardır her Cuma akşamı Kanal D'de seyircisinin karşısına çıkan Beyaz Show bu hafta ekranlara gelmeyecek. Geçen hafta programın konukları Jean Claude Van Damme, Tolgahan Sayışman, Hande Erçel, Gökçe, Gigi Datome ve Melih Mahmutoğlu idi. Konuklardan dünyaca ünlü isim Jean Claude Van Damme oldukça ilgi gördü. Beyaz Show ekibinin hazırladığı montaj ve skeçler büyük ilgi gördü. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası