Vatanım Sensin bu hafta var mı? Vatanım Sensin 40.yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin seyircileri 4 Ocak akşamı yeni bölümü yayın akışında göremediler. Peki, Vatanım Sensin 40.yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Vatanım Sensin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Vatanım Sensin bu hafta var mı? Vatanım Sensin 40.yeni bölüm ne zaman?
Vatanım Sensin bu hafta var mı? Vatanım Sensin 40.yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 11.01.2018 16:59 GÜNCELLEME 11.01.2018 16:59

Vatanım Sensin dizisi takipçileri yeni bölümün 4 Ocak Perşembe akşamı ekranda olup olmayacağını merak ediyor. Yılbaşı haftası olması dolayısıyla yayınlarına bir hafta ara veren dizilerden biri de Vatanım Sensin oldu. Vatanım Sensin yeni bölümü bu hafta ekranda olmayacak. Peki, Vatanım Sensin 40.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D 4 Ocak Perşembe yayın akışında Vatanım Sensin yeni bölümü yer almıyor. Vatanım Sensin seyircileri final yapan dizilerin ardı arkasına geldiği şu günlerde dizinin akıbetini merakla bekliyorlar. Peki, Vatanım Sensin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yılbaşı dolayısıyla bir hafta yayınına ara verilen Vatanım Sensin yeni bölümü 11 Ocak Perşembe gününden itibaren Kanal D ekranlarında olacak. 

Vatanım Sensin 40.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 40.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 40.bölümü 11 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Dağıstanlı Ankara’nın teklifini reddedince, İsmet Bey saf değiştiren askerleri geri almak maksadıyla Ege’ye gelir. Öte yandan Tevfik de nihayet Cevdet’in eline düşmüştür. Ancak Dağıstanlı’ya bel bağlanmayacağını anlayan Cevdet’in artık intikamından daha büyük bir önceliği vardır. Yeni katılımlarla kaynamaya başlayan çiftlikte yokluk yüzünden gerginlik artarken köşeye sıkışan Dağıstanlı, Cevdet’ten tehlikeli bir istekte bulunur. İsmet Bey'le kafa kafaya veren Cevdet ise hem Dağıstanlı meselesini halletmek hem de efeleri Ankara’ya bağlamak için kurduğu planı işletmeye başlar. Ancak Dağıstanlı’nın İsmet Bey’e dair yeni hamlesi dengeleri altüst edecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor