Dostlar Mahallesi final yapıyor! Kanal D Dostlar Mahallesi neden bitiyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni diziler daha ilk bölümlerinden final tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Birçok takipçisi olan İsimsizler dizisinin yerine gelen Dostlar Mahallesi için de umulan olmadı. Büyük umutlarla başlayan Dostlar Mahallesi ne zaman bitiyor? İşte, Dostlar Mahallesi final bölümü tarihi...

Dostlar Mahallesi final yapıyor! Kanal D Dostlar Mahallesi neden bitiyor?
Dostlar Mahallesi final yapıyor! Kanal D Dostlar Mahallesi neden bitiyor?
GİRİŞ 13.01.2018 13:56 GÜNCELLEME 13.01.2018 13:56

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Dostlar Mahallesi final yapma kararı aldı. Başrollerini Alişan, Çağla Şikel, İnan Ulaş Torun ve Hande Katipoğlu gibi isimlerin rol aldığı Dostlar Mahallesi ne zaman bitiyor? Dostlar Mahallesi final bölümü ne zaman? İşte, Kanal D dizilerinin fişi en son çekileni Dostlar Mahallesi final tarihi...

Dostlar Mahallesi neden final yapıyor?

Pazar günlerini Kanal D ekranlarında yayınlanan Dostlar Mahallesi dizisi veda etmeye hazırlanıyor. İlgiyle izlenen İsimsizler dizisine son verilmesi ile birlikte Pazar günü yayınlanan Dostlar Mahallesi 4.bölümde ekrana veda edecek. Birçok ünlü ismi kadrosunda toplayan dizi büyük umutlarla başlasa da akıbeti aynı ekranda erken veda eden diziler gibi oldu. Reytinglerde umulan başarıyı gösteremeyen Dostlar Mahallesi 4.bölümü ile final yapmış olacak.

Dostlar Mahallesi final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde ayrılmaz ikili Alişan ve Çağla Şikel'in rol aldığı Dostlar Mahallesi 4.bölümü ile 13 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak. Dostlar Mahallesi dizisinin 4.bölümde final yaparak ekrana veda etmesi bekleniyor. 

Dostlar Mahallesi son bölümde neler oldu?

Neriman Anne’den habersiz sete giden Çağatay’ın başı, çekilen nikah sahnesi yüzünden belaya giriyor. Oyuncu olayım derken hem işinden, hem evinden oluyor. Bahar’la, Aykut’u ayırmaya çalışmaktan vazgeçmeyen Berrin, bu kez Serenay’la birlik olup bir plan yapıyor. İkilinin aşkı bu güçlükleri atlatabilecek mi? Temizlik yaparken düşüp bileğini inciten Olga, Behiye Ana ile beraber gittiği hastanede hamile olmadığının anlaşılması tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor, onu kurtarmak isteyen Selim ve Çetin ise işleri daha da karıştırıyor.

Dostlar Mahallesi oyuncuları

Çağla Şıkel (Seher), Alişan (Metin), Hande Katipoğlu (Füsun), İnan Ulaş Torun (Çetin), Zeynep Eronat (Neriman Anne), Ersin Korkut (Selim), Buse Varol (Bahar), Ceyhun Fersoy (Çağatay), Hakan Bulut (Çaycı Vakur), Tolga Coşkun (Nöbetçi Şoför), İrina İvkina (Olga), Bedia Ener (Behiye)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?