Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.son bölümde neler oldu? (ATV)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, işlediği cinayeti itiraf ederek ceza evine giren Ömer zor günler geçirir. Ancak hiçbir zorluk babası ve annesi önünde boğulması kadar etkili olmayacaktır. Peki, Ömer kurtulabildi mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.son bölümde neler oldu? (ATV)
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.son bölümde neler oldu? (ATV)
GİRİŞ 24.01.2018 14:24 GÜNCELLEME 24.01.2018 14:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; işlediği cinayetin bedelini ödemek üzere hapse giren Ömer, zannettiğinden çok daha ağır olacaktır. Ceza evindeki görüş sırasında babasının düşmanının saldırısına uğrayan Ömer, bu durumdan son anda kurtuldu. Anne ve babasının gözleri önünde öldürülmeye çalışılan Ömer, babasının oğlu olduğunu kanıtladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87.bölüm final sahnesi yine heyecanı doruklara çıkarırken, son bölümün ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.bölüm fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.bölüm 16 Ocak Salı günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.bölüm izlemek için tıklayınız

Eşkıyada kılıçlar çekildi dost bilinenler düşman olma yolunda...

İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler olmuştu?

Hızır Çakırbeyli, Nevzat'ın ölümü üzerine planlar yaparken, Ömer'in işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak hamlesi hanede bomba etkisi yaratır. Nevzat'ın bu durumu lehine kullanabileceği aşikardır; fakat Hızır'ın, ailesi üzerinden bir pazarlık yapması söz konusu bile değildir. Bir an önce harekete geçme arzusunda olan Hızır, kimin yanında olacağını, kimin karşısında duracağını görmek için masayı toplar. Ünal Kaplan'ın Nevzat ile yaptığı görüşme masada etkisini gösterecektir. Dostlukların sorgulanacağı toplantının sonunda Çakırbeyliler kendilerini Nevzat'ın namlusunun ucunda bulurlar. Tüm bu yaşananlar ya bir sona ya da yeni bir dönemin başlangıcına neden olacaktır.

YORUMLAR 1
  • emircan 6 yıl önce Şikayet Et
    sevcan yaşar diziye ne zaman geri gelicek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...