Eşkıya'nın Ömer'i Can Bartu Aslan kimdir? Kaç yaşındadır?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın parlayan yıldızlarından Can Bartu Aslan kimdir? Hızır Çakırbeyli'nin gözü kara oğlu Ömer rolü ile kendine hayran bırakan Can Bartu Aslan kaç yaşındadır? İşte, Can Bartu Aslan'ın biyografisi...

Eşkıya'nın Ömer'i Can Bartu Aslan kimdir? Kaç yaşındadır?
Eşkıya'nın Ömer'i Can Bartu Aslan kimdir? Kaç yaşındadır?
GİRİŞ 16.01.2018 13:48 GÜNCELLEME 16.01.2018 13:48

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi genç oyuncularından Can Bartu Aslan başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerinde çekmeye devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hüküdar Olmaz son bölüm final sahnesinde gösterdiği başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Peki, 2009 yılında rol aldığı Es Es dizisi ile oyunculuğa adım atan Can Bartu Aslan kimdir? Ekranların genç yeteneklerinden olan Can Bartu Aslan nereli ve kaç yaşındadır?

CAN BARTU ASLAN KİMDİR?

1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Can Bartu Aslan lise eğitimine devam etmektedir.  Aslen Sivaslı olan Can Bartu Aslan 2009 yılında annesinin bir ajansa kaydettirmesi üzerine oyunculuğa adım attı. Birçok reklam filminde oynayan Can Bartu Arslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile kariyerinde zirveye çıktı. 

Küçük yaşta ekranlarla tanışan Can Bartu, 2009 yılında Es Es dizisi ile ilk dizisinde rol aldı. Cennetin Çocukları, Çılgın Dostlar, Annem Uyurken, Galip Derviş, Ulan İstanbul dizilerinde oynadı. ATV ekranlarında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömer karakterine hayat vermektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor