Diriliş Ertuğrul 102.bölüm fragmanı! Turgut Alp idam mı ediliyor?

Geçtiğimiz hafta yeni yayınlanmayan Diriliş Ertuğul'un bu haftaki bölümü yine nefes kesti. Kale savaşı için hazırlık yapan Ertuğrul'un yeni hamlesi şaşırttı! İşte Diriliş Ertuğrul 102.bölüm fragmanı ve tüm merak edilenleri...

GİRİŞ 12.01.2018 14:27 GÜNCELLEME 12.01.2018 14:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 102.bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti. Peki Diriliş Ertuğrul 102.bölümünde neler olacak? Kale savaşı için hazırlık yapan Ertuğrul'un yeni hamlesi ne olacak? Turgut Alp, Bahadır Bey tarafından idam mı edilecek? "Düşmanlarımız tuzak kurarak bizi durdurmak isterler lakin coşkun bir sel gibi onların üzerilerine akacağız diyen" Ertuğrul savaşı başlatıyor. İşte merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 102.bölüm fragmanı ve detayları...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 102.BÖLÜMÜ NE ZAMAN? HANGİ GÜN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 102.bölümü 17 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 102.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Mancınık işinin bozulmasıyla Ertuğrul Bey yeni bir plan hazırlar. Ares ise Titan'ın başarısı kutlamak için çok iyi bir tören hazırlar. Mancınık işini çözen Ares'in planları tıkır tıkır işlemektedir. Obada ise şehitlerin yası tutulur.

Bahadır Bey ise Çavdar Obasını ele geçirdi. Turgut Alp ve Aslıhan Hatun esir düştü. İdam edileceği iddia edilen Turgut Alp ölmeyecek. Zira tarihe baktığımızda Turgut Alp, Ertuğrul Bey'den sonra ölüyor. Osman Gazi'nin can yoldaşı oluyor ve Bursa'nın fethinden sonra ölüyor.

Ares'in hain tuzağına düşen Alplerin bu tuzaktan kurtulacak.

 "Düşmanlarımız tuzak kurarak bizi durdurmak isterler lakin coşkun bir sel gibi onların üzerilerine akacağız diyen" Ertuğrul savaşı başlatıyor.

diriliş-ertuğrul-102-bölüm

YORUMLAR 7
  • Saliha 6 yıl önce Şikayet Et
    Belkide o samsa cavus dediginiz baska bir samsadir
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    samsa cavus ta ölmemesi gerekıyo tarıhte osman gazi vede orhan gazi dönemınde çok savaşa katılmış ilk cavusluk unvanını almış kişidir ayrıca dizide sevilen karakterlerdendir
    Cevapla
  • Alaaddin 6 yıl önce Şikayet Et
    Dirilişin senaristi önceki bölümlerde ne yazdığını ya unuttu ya da yeni fikir üretemiyor. Kalenin gizli geçidinden daha önceki bölümlerde alpler çıkmamışlar mıydı? Son bölümde gizli geçitten darbe yemeleri Ertuğrul'u basiretsiz bir lider yapmıştır. Seyirciyide aptal yerine koydular.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    önceki gizli yer dış avludan dar bir yerden dışa açılıyordu. burası kalenin alt taraflarında yani iç kalenin mahzenlerinde
    Cevapla
  • Cizreli 6 yıl önce Şikayet Et
    Samsa Alp'ta ölmemesi lazımdı. zira samsa alp osman beyin kılıç ustası ve osmanlı devletnin ilk çavuş alan kişidir. samsanın ölmesi diziye çok kötü etki yarattı.
    Cevapla
  • Bayram Yasar 6 yıl önce Şikayet Et
    Ølmuyor bnece
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır