İstanbullu Gelin 33.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de

Star TV ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin son bölümde; Süreyya ve Esma aralarındaki buzları sonunda eritir. Ancak geçmişin intikamıyla yanıp tutuşan Reyhan, Esma'nın sonunu hazırlamak için kendini de ateşe atarak akıl almaz bir hamle yapar. Peki, İstanbullu Gelin 32.bölümün ardından, İstanbullu Gelin 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 33.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de
İstanbullu Gelin 33.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de
GİRİŞ 19.01.2018 16:17 GÜNCELLEME 19.01.2018 16:17

İstanbullu Gelin son bölümde; Yaşanan son olay konakta beklenmedik bir ittifak kurulmasına sebep olur. Adem’in dahi öngöremediği bir gelişme Fikret’i tehlikeli durumların içine çeker. Dilara’nın söylediği bir bilgi Süreyya’yı büyük kaygılara sürükler. Begüm’den gelen yemek daveti ve ardından yaşananlar Süreyya ile Faruk’un iki ayrı uçta duygu değişimi yaşamalarına sebep olur. Reyhan’ın bildikleri Esma’yı, Esma’nın bildikleri ise Reyhan’ı köşeye sıkıştırır. İki kadın arasındaki restleşme onları korkunç bir sonla burun buruna getirir. Peki, heyecan dolu son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 33.bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin 33.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 33.bölümü 19 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin 32.bölüm izlemek için tıklayınız

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Adem’in tehdidi Garip’i kendisi için çok zor bir karar almaya iter. Gelen bir haber Süreyya’nın aklının ucundan bile geçirmek istemeyeceği bir olasılığın gerçek olduğunu ortaya çıkarır. Faruk’un sezgilerinin ne denli doğru olduğu bir kez daha anlaşılır. Reyhan’ın aldığı bir davet onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bırakır. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sır hiç beklenmedik biri tarafından öğrenilecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...