Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncuları kimlerdir? Oyuncu kadrosu ve hikayesi

Show TV ekranlarının yeni dizisi Yuvamdaki Düşman 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümü ile geliyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile iddialı gelen Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncuları kimlerdir? İlgi çekici senaryosu dikkat çeken Yuvamdaki Düşman dizisi tüm merak edilenleri ve Yuvamdaki Düşman ilk bölüm fragmanı

Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncuları kimlerdir? Oyuncu kadrosu ve hikayesi
Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncuları kimlerdir? Oyuncu kadrosu ve hikayesi
GİRİŞ 05.02.2018 14:18 GÜNCELLEME 06.02.2018 11:51

İddialı bir güne iddialı gelen psikolojik gerilim türündeki Yuvamdaki Düşman dizisi Perşembe günleri Show TV ekranlarında olacak. Düş Gezginleri yapımı ile ekrana gelecek Yuvamdaki Düşman dizisinin senaryosu Rüya İşçileri'ne emanet. Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın yönetmenliğini ise Müge Uğurlar üstleniyor. Çarpıcı hikayesi ile seyirciyi ekrana kilitlemeye hazırlanan Yuvamdaki Düşman dizisi Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor. Peki, Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncuları kimlerdir? Yuvamdaki Düşman dizisi hikayesi nedir? İşte, Show TV Yuvamdaki Düşman dizisi tüm ayrıntıları...

YUVAMDAKİ DÜŞMAN DİZİSİ GENEL HİKAYESİ

Yasemin’in (Aslı Tandoğan) kendisine destek olan eşi Murat’a (Pamir Pekin), “Bir daha hiç gülemeyecekmişim gibi geliyor. İyi ki sen varsın!” sözleri dikkat çekerken, Olcay’ın (Nebahat Çehre) aile içerisindeki hakimiyeti öne çıkıyor. Yasemin, “Bu kız çok içime sindi aşkım. Yeni bakıcımız Ceren!” sözleriyle Ceren’i (Ece Çeşmioğlu), Murat’la tanıştırıyor. Ceren’in gelişinin yaklaşan fırtınanın habercisi olduğunun derinden hissedildiği tanıtımda, Ceren’in neler yapacağı merakla bekleniyor. Yasemin’in yaşadığı kötü günler dizinin heyecan dolu hikayesinden ipuçları veriyor. Yuvamdaki Düşman’da çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak?

YUVAMDAKİ DÜŞMAN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Nebahat Çehre (Olcay)

15 Mart 1944’te Samsun’da doğdu. 1960 yılında Türkiye güzeli seçildi. Sahneye ilk defa İstanbul şehir tiyatrolarının çocuk bölümünde çıktı. İlk sinema filmi 1961 yapımı ‘Yaban Gülü’dür. Nebahat Çehre’nin çıkışını sağlayan ilk önemli çalışması, 1962 yılında Türker İnanoğlu’nun yaptığı ‘Kanun Kanundur’ filmidir. Sanatçı, 1965 yılından itibaren, yazar, yönetmen ve oyuncu Yılmaz Güney ile birlikte kamera karşısına geçmiştir. ‘Seyit Han’ en önemli filmlerinden biridir. 1975 yılında sinemayı bırakan Nebahat Çehre, 1985’de yeniden sinemaya dönmüştür. 2000‘li yıllarda dizi sektörünün gelişmesiyle Çehre, ‘Haziran Gecesi, Candan Öte, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Para Aşk’ ile ekranlarda fırtınalar estirmiştir. 2018 yılında Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Yuvamdaki Düşman’ isimli diziyle sevenleriyle buluşacaktır. 130’dan fazla sinema filmine sahiptir.

Aslı Tandoğan (Yasemin)

1979 yılında Ankara’da doğan Aslı Tandoğan, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Arp Bölümünden mezun olduktan sonra Antalya Operası’nda arpist olarak görev yaptı. Tandoğan 2002 yılında Gülüm adlı dizi ile oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra Aşka Sürgün, Dudaktan Kalbe, Kapalıçarşı ve Aşk adlı dizilerde rol alan Aslı Tandoğan 2016 yılında Muhteşem Yüzyıl-Kösem dizisinde Genherhan Sultan karakterini canlandırmıştır. Aslı Tandoğan’ın rol aldığı ilk sinema filmi 2007 yılında Ömer Vargının yönetmenliğini yaptığı Karadayı’dır. Daha sonra 2013 yılında Behzat Ç. Ankara Yanıyor, 2014 yılında Kendine İyi Bak ve 2015 yılında Git Başımdan sinema filmlerinde rol almıştır. Aslı Tandoğan son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Yasemin karakterini canlandırmaktadır.

Pamir Pekin

Pamir Pekin (Murat)

1979 İstanbul ‘ da dünyaya gelen Pamir Pekin, Marmara Üniversitesi  İktisadi ve İdari bilimler fakültesi Ekonometri  Bölümünden Mezundur. Kariyerine üniversite yıllarında Foto modellikle başlayan Pamir, birden fazla reklam filminde yer alarak, İlk dizi deneyimi olan  2007 senesinde ''Komiser Nevzat'' dizisinde Komiser Ali karakteri ile kamera karşısına geçmiştir. Daha sonra ki yıllarda pek çok dizi ve sinema projesinde yer almıştır.

Ece Çeşmioğlu

Ece Çeşmioğlu (Ceren)

1990 yılında İstanbul’da doğan Ece Çeşmioğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde okudu. 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı, fakat asıl olarak 2006 yılında “İki Aile” dizisindeki Ceren rolüyle tanındı. Daha sonrasında, “Firar”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Yazın Öyküsü”, “Kalbim Yangın Yeri” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Ceren karakterine hayat veriyor. 

Pelin Öztekin (Nil)
 

Pelin Öztekin, 1987 yılında İzmit’te doğdu. İlk ve ortaokulu İstanbul Fenerbahçe’de bulunan Nurettin Teksan okulunda okuduktan sonra liseyi Fenerbahçe lisesinde tamamladı. Ortaokulu bitirdikten sonra bir sene Pera Güzel Sanatlar lisesinde tiyatro eğitimi, bir dönemde Fransa da Ecole des Roches’da dil eğitimi aldı. Lisenin bitmesiyle birlikte 2005 yılında “Hayat Bilgisi” dizisinde Demet karakteriyle ilk televizyon dizisine başladı. 2006 yılında BKM Mutfak atölye oyuncularına katıldı. Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro da değişik roller aldı. 2007 de organizasyonunu BKM'nin yaptığı Haldun Dormen'in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyasında Şebnem karakteriyle rol aldı. 2012 yılında Star TV'de yayınlanan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programında yarışmacı olarak görev aldı. En Son 2016 yılında TV gösterilmeye başlayan ‘’Hayat Şarkısı’’ dizinde Zeynep karakterine can verdi.

Hakan Dinçkol (Alper) 

Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol 20.12.1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 36 yaşındaki oyuncu çocukluk ve gençlik yıllarını Ayvalık ve İstanbul'da geçirmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi mezunu olan oyuncu birçok reklam filminde yer aldıktan sonra 2015 yılında Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakteri ile kamera karşısına geçti. Sonrasında Savasçı dizisinde Başçavuş Turan Hüseyinoglu karakterini canlandırdı. Simdi ise Yuvamdaki Düşman dizinde Alper karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Rıza Akın (Hikmet)

Erzincanlı bir ailenin çocuğu olarak 1957 yılında Adana da doğdu. Tiyatroyla ortaokul yıllarında tanıştı. Tiyatro için taşındığı Ankara’da iletişim okudu. 40’dan fazla film ve dizide oyuncu olarak görev aldı. Altın portakal da yardımcı erkek oyuncu ödülü de bulunan oyuncunun görev aldığı filmlerin tamamına yakını ulusal ve uluslararası filmlerden ödülle döndü. TV dünyasında Kardeş Payı dizisindeki Tahsin Özdemir karakteriyle tanınan oyuncu Yuvamdaki Düşman’da  ‘’her şeyi bilen’’ Hikmet’i canlandıracak. Halen Adana Altın Koza ve Rotterdam film festivallerine danışmanlık yapmaktadır.

Pelin Karahan (Tülin)

1984 yılında Ankara’da doğan Pelin Karahan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. İlk projesi 2007-2011 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri dizisi olmuş, oynadığı rol ile 2011 yılında En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu ödülünü almıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini canlandıran Pelin Karahan bu projedeki performansı ile de 2015 yılında orta doğunun en önemli ödüllerinden Biaf Uluslararası en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. 2015 yılında da Yeter dizisinin başrolünde yer almıştır. Bu sezon Show TV’de yayınlanan Pelin Karahan ile Nefis Tarifler programını sunmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!