Diriliş Ertuğrul 104.bölüm fragmanı! Ertuğrul Bey bundan sonra yapılacak savaş

Diriliş Ertuğrul'da Karacahisar Kalesi'nin fethi ile son bölüm nefes kesti. Her bölümü farklı bir olaya sahne olan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 104.bölüm fragmanı ise yine izleyenleri ekranlara kilitledi.Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

GİRİŞ 29.01.2018 12:49 GÜNCELLEME 29.01.2018 12:49

TRT 1'in en beğenilen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümüyle izleyenlerin deyim yerindeyse nefesini kesti. Karacahisar Kalesi'nin fethinin gerçekleştiği Diriliş Ertuğrul 104.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir olaya sahne olan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ise büyük merak konusu oldu. "Bize ait olanı bizden almak isterseniz evvela bize kılıç çekmeyi sonrada kan dökmeyi göze alacaksınız" diyen Ertuğrul düşmanlarına adeta meydan okuyor. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve tüm merak edilenleri...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104.BÖLÜM NE ZAMAN?

 

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 104.bölümü 31 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Ertuğrul Bey, Alpleriyle istişare ediyor. Karacahisar Kalesi'ne Nikea'nın elçileri gelir ve kaleyi teslim etmeleri için Ertuğrul bey ile konuşur.

Ertuğrul "Bize ait olanı bizden almak isterseniz evvela bize kılıç çekmeyi sonrada kan dökmeyi göze alacaksınız" diyerek kaleyi kati suretle vermeyecektir. Fakat Karacahisar Kalesi tarihte tekrar kaybedilecektir.

Kaleden kaçan Ares, Titan'ın yanına sığınıyor. Ares ve Titan Bilecik'te ordu ile kaleyi geri almak için istişare ediyor. Atsız bey ise planlarını öğrenmeye çalışıyor.

Atsız bey oradan sağ kurtulup Ares'in planlarını Ertuğrul Bey'e anlatacaktır.

ERTUĞRUL BEY'İN DUASI YÜREKLİ TİTRETTİ

TRT 1'in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul bey ve Alplerinin namaz sonrası ettiği dua yürekleri titretti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE KADAR İZLENDİ? ZİRVEYİ KAPTIRDI MI?

Önceki akşam reyting listelerinde 3 iddialı dizi kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 16.38 reyting ve 31.96 share alırken, AB grubunda ise 16.59 reyting ve 36.15 share’a sahip oldu. Ayrıca sevilen dizinin özeti de reyting sonuçların ikinci sıraca yer aldı.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!