Sen Anlat Karadeniz 2.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm

ATV ekranlarının yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisi ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. 24 Ocak akşamı ilk sınavını veren Sen Anlat Karadeniz reytinglerde hangi sırada yer aldı. Hırçın Karadeniz'in aksiyon ve dram yüklü hikayesi Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm fragmanı da geldi. İşte, Sen Anlat Karadeniz ilk bölüm detayları

Sen Anlat Karadeniz 2.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm
Sen Anlat Karadeniz 2.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm
GİRİŞ 01.02.2018 09:00 GÜNCELLEME 01.02.2018 09:20
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Sen Anlat Karadeniz ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Ünlü yönetmen Osman Sınav imzalı Sen Anlat Karadeniz ilk bölümü ile oldukça beğenildi. Peki, Sen Anlat Karadeniz ilk bölümü ne kadar izlendi. Çarşamba günlerinin karşısına gelen her rakibi tartışmasız alt eden Diriliş Ertuğrul karşısında durumu ne oldu? Nefes ve Tahir'in imkansız aşkı Sen Anlat Karadeniz ilk bölümde neler oldu? İşte, ilk bölümü ile beğeni kazanmayı başaran Sen Anlat Karadeniz dizisi 2.bölüm fragmanı ve Sen Anlat Karadeniz reytingleri...

Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm fragmanı

Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İre Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Osman Sınav imzalı Sen Anlat Karadeniz 2.bölümü ile 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Sen Anlat Karadeniz 2.bölüm izlemek için tıklayınız

Sen Anlat Karadeniz ilk bölümde neler oldu?

On altı yaşındayken kapatıldığı evde, sekiz senedir Vedat Sayar'ın karısı olmaya mecbur bırakılan Nefes'in hayatındaki tek güzel şey yedi yaşındaki oğlu Yiğit'tir. Bu sekiz yıl boyunca gece gündüz gördüğü şiddete boyun eğmeyen Nefes, her fırsatta oğlunu da alarak kaçmaya çalışır. Ama her defasında yakalanır, kapılar tekrar üstüne kilitlenir ve yine şiddete maruz kalır. Her kurtulma girişimi başarısızlıkla sonuçlanır, ta ki Tahir Kaleli ile karşılaşana kadar.

sen anlat karadeniz ilk bölüm

Tahir Kaleli, nam-ı diğer Deli Tahir, Karadenizli muhafazakâr bir ailenin oğludur. Ailenin sahip olduğu kum şirketinde masa başında oturacağına, kum gemilerinde kaptanlık yapmayı, koca koca direklerin tepelerinde makara yağlamayı tercih eden asi, mert, gözü pek, korkusuz bir Karadeniz delikanlısıdır. Tek derdi onu köyün en uslu kızıyla evlendirmek isteyen annesi Saniye'dir. Ancak Sayar Beton'la anlaşma imzalamak için geldikleri İstanbul'da, Tahir'in hayatı sonsuza kadar değişecektir. Vedat Sayar, Kaleli ailesini akşam yemeğine çağırınca Tahir'le Nefes tanışırlar.

Tahir Nefes'e ilk gördüğü anda vurulur ve kısacık bir andan sonra evli barklı kadına bakmanın ağırlığını hissedip bakışlarını da ilgisini de Nefes'den çeker, ta ki o narin bileklerde şiddet izlerini görene kadar. Vedat, hasta kafasıyla karısına bileğindeki morlukları soran Tahir'i yanlış anlar; bileklerini gösterdiği için Nefes'i suçlar ve ceza olarak parmaklarını kırar. Bu artık son noktadır.

sen anlat karadeniz 1.bölüm

Nefes kocasının misafirlerle ilgilenmesini fırsat bilerek oğlunu alır ve kaçar. Bu kaçış hem Tahir'i hem Nefes'i hem de Kaleli ailesini çok büyük bir çıkmazın içine sokacaktır. Nefes kaçar ama nereye? Tahir pikabının arkasında anne ve oğlunu bulunca ne yapacak? Vedat, karısını Tahir'in kaçırdığını anlarsa neler olacak? Kaleli ailesi, evli barklı bir kadın için Tahir'in hayatını riske atacak mı? Tahir senelerce şiddet gören bir kadını ve oğlunu kocasına teslim etmemek için neleri göze alacak, ne kadar ileri gidecek?

Sen Anlat Karadeniz reytingleri ne durumda? 24 Ocak Çarşamba reytingleri...

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizi Sen Anlat Karadeniz ilk sınavını 24 Ocak Çarşamba günü verdi. 

Çarşamba günlerinin tahtı sarsılmaz galibi Diriliş Ertuğrul karşısındaki durumu da merak konusu oldu. Sen Anlat Karadeniz TOTAL'de 1.sırada yer alan Diriliş'ten sonra 2.sırada yer alırken; AB grubunda Diriliş ve Fox Ana Haber'in ardından 4.sırada yer buldu. ABC+ grubunda ise 3.sırayı aldı.

YORUMLAR 27
  • naz 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen anlat karadenız kadar guzel fılım yok
    Cevapla
  • nefes 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın
    Cevapla
  • ozge 6 yıl önce Şikayet Et
    Hafta sonuna alin cok guzel olur
    Cevapla
  • elif 6 yıl önce Şikayet Et
    en güzel film sen anlat karadeniz
    Cevapla
  • zozan bürke 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen. Anlat . Karadeniz. En. İyi. Dizidir. Ve. Gerçeği. Anlatı.
    Cevapla
  • Halil taş 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Dizi süper arkadaşlar ilerki bölümlerde görecekler trabzona gelmeyi Biz trabzonluyuz ocağmıza düşeni Koruruz Sabır boyun eğmek değil Mücadele etmektir sonu
    Cevapla
  • naz 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen abı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!