Kızlarım İçin dizisi final yaptı! Kızlarım İçin neden bitti?

Kanal D dizileri bir bir final yapmaya devam ediyor. Büyük umutlarla başlayan ancak 13 bölüm dayanan Kızlarım İçin dizisi final yapıyor. Reytinglerde beklentiyi karşılayamayan Kızlarım İçin final bölümü ne zaman yayınlanacak? Kızlarım İçin dizisi neden bitiyor? İşte, Kızlarım İçin dizisi final bölümü tüm ayrıntıları...

Kızlarım İçin dizisi final yaptı! Kızlarım İçin neden bitti?
Kızlarım İçin dizisi final yaptı! Kızlarım İçin neden bitti?
GİRİŞ 02.03.2018 08:51 GÜNCELLEME 02.03.2018 08:52
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının büyük umutlarla başlayan dizisi Kızlarım İçin 10.bölümüyle ekrana veda edecek. Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesine rağmen reytinglerde beklentilerin altında seyreden Kızlarım İçin dizisi için final kararı alındı. Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği ve yönetmenliğini ise Mesude Erslan'ın yaptığı Kızlarım İçin final bölümü ne zaman yayınlanacak? Peki, Kızlarım İçin neden final yapıyor? Kızlarım İçin dizisi son bölümde neler oldu? 

KIZLARIM İÇİN FİNAL YAPIYOR!

 

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Sanem Yeles, Ahsen Eroğlu gibi tanınmış isimlerin rol aldığı Kızlarım İçin dizisi finale gidiyor. Yayınlandığı günden bu yana izleyiciden beklediği tepkiyi alamayan Kızlarım İçin 10.bölümü ile ekrana veda edecek. Peki, Kanal D dizilerinin erken final yapanlar kervanına katılan Kızlarım İçin final bölümü ne zaman yayınlanacak?

KIZLARIM İÇİN FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kasım ayından bu yana ekranda tutunmaya çalışan Kızlarım İçin final bölümü ile 28 Şubat Çarşamba günü Kanal D ekranlarında olacak. 

KIZLARIM İÇİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Küçük kız bu ağır gerçek karşısında perişan olur. Ve bir kez daha hastaneye kaldırılır. Yaşar ve Zübeyir tekrar karşı karşıyadır. Diğer tarafta Sumru Egemen’le birlikte özgürlüğe ve geleceğine doğru yelken açar. Elbette onları bekleyen pek çok engel vardır.

İki aşık mutlu olmayı başarabilecek mi? Peki ya Kumru? Yağız'la nihayet mutlu sona ulaştı derken Semiha’nın ölümüyle neler olacak? Yağız vicdan azabıyla kıvranırken aşkına sahip çıkabilecek mi? 

kızlarım için son bölüm

Yapım: Süreç Film

Yapımcı: İnci Gündoğdu - İsmail Gündoğdu

Yönetmen: Mesude Erarslan

Senaryo: Zehra ve Zülküf Yücel

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Yaşar), Tuvana Türkay (Kumru), Elifcan Ongurlar (Sumru), Sanem Yeles (Selva), Ahsen Eroğlu (Suna), Ülkü Duru (Hacer), Serdar Özer (Yağız), Anıl Tetik (Egemen), Özgün Çoban (Alper), Sibel Taşçıoğlu (Ayten), Numan Çakır (Zübeyir), Hakan Yufkacıgil (Tayfun)

YORUMLAR 27
  • esra 6 yıl önce Şikayet Et
    Kanal D nin butun dizilerinin reytingi dusuk. Nedenmi? Cunku vatandas dizileri samimi bulmuyor.
    Cevapla
  • seva 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden bitiriyorsunuz ya. Ben bundan sonra kanal D dizilerine bakmayacam
    Cevapla
  • Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Karşısındaki dizilere dayanamadılar. Fox'ta Kadın var.
    Cevapla
  • seda 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya bitirmesinler çok güzel dizi
    Cevapla
  • ayda 6 yıl önce Şikayet Et
    oyuncuları oldukça başarılı, konusu da güzel, sürükleyici, monoton, sıkıcı değil ve beğenerek izliyoruz. "raiting" in düşük olmasını anlamış değilim.
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    kanal d ve fox u geziden beri izlemiyoruz onun icin diziler guzel de olsa izlenmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor