Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 90.bölümde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89.bölümüyle yine nefes kesti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; çevresindekiler tarafından aldatıldığını düşünen Çakırbeyliler, onlardan habersiz çevrilen oyunun büyüklüğü karşısında sarsılırlar. Peki, heyecan dolu son bölümün ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 90.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 14.02.2018 09:39 GÜNCELLEME 14.02.2018 09:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Uluslararası güçlerin savaşında galip gelmek için Pudra Hakkı ile uzlaşmak zorunda olan Hızır, düşmanları karşısında elini güçlendirmek için hareket eder. Diğer bir yandan Davut'un yaşadığını öğrenmesi ve Hızır Ali'nin Ömer ile olan iş birliği Çakırbeyliler'in sabrını taşırır. Öte yandan oğlunu ceza evinden çıkmasını bekleyen Meryem, bambaşka bir Ömer'le karşı karşıyadır. Ömer de soya çekimini gözler önüne serecektir. Eşkıya son sahnesinde kendini feda Hurşit'in ölümü herkesin yüreklerini dağlar. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 90.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 90.bölüm fragmanı

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 90.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu ve Sanem Çelik gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 90.bölümü 13 Şubat Salı günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89.bölüm izlemek için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Davut'un yaşadığı gerçeğini öğrenen Hızır'a ikinci sürpriz, Ünal ile iş birliği içinde olan Hızır Ali'den gelir. Yakınları tarafından aldatıldığını düşünen Çakırbeyliler, onlardan habersiz çevrilen oyunun büyüklüğü karşısında sarsılırlar. Uluslararası güçlerin savaşında bir adım önde olabilmek adına Hızır da bu oyuna katılmak, Pudra Hakkı ile uzlaşmak zorundadır. Ekrem'e kadar uzanan düşman zincirinin halkaları tek tek ortaya çıkarılıp yok edilene kadar da hep birlikte hareket etmek gerekecektir. Meryem'in aklı ise bir an önce cezaevinden çıkmasını beklediği oğlundadır. Bunun için Ceylan'dan yardım isteyen Meryem, oğlunu orada son kez ziyaret ettiğini düşünürken duydukları karşısında hayrete düşer. Annesinin karşısına eskisinden farklı biri olarak çıkan Ömer'in dönüşümü, bundan sonrası için seçtiği yolun göstergesidir.

YORUMLAR 4
  • esra 6 yıl önce Şikayet Et
    lutfen su fılmın günüyle oynamayın artık mılletı merakta bırakıyosunuzzz
    Cevapla
  • alpertunga 6 yıl önce Şikayet Et
    izlenme oranları yüksek ya şimdi ortam sizin istediğiniz gibi at koşturun
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Atv artık bi çeki düzen ver kendine bu nedir ya kupa maçı var diye kimse izlemedi
    Cevapla
  • ferhat s 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir sdacmalik olamaz kupa maci var diye ESKIYA BU hafta yine yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor