İstanbullu Gelin 36.bölüm fragmanı! Esma'ya dünür şoku, sürpriz isim...

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin son bölümde; Esma'dan aldığı bilgiyle konakta daha fazla duramayacağını anlayan Osman orayı terk eder. Boran ailesinin bağları temelinden çatırdamaya başlar ve herkes bir yana savrulur. Fikret'in şok kararları aileye yeni depremleri hazırlar. Peki, İstanbullu Gelin 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 36.bölüm fragmanı! Esma'ya dünür şoku, sürpriz isim...
İstanbullu Gelin 36.bölüm fragmanı! Esma'ya dünür şoku, sürpriz isim...
GİRİŞ 09.02.2018 16:55 GÜNCELLEME 09.02.2018 16:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbullu Gelin son bölümde; Esma ve Osman arasında geçen diyalog, Osman için yeni adımların hazırlayıcısı olur. Hayatı boyunca temkini elden bırakmayan Osman radikal kararları ile herkesi şaşırtacaktır. Diğer bir yandan yıllardır dinmeyen öfkesini sonunda herkesin üstüne salan Fikret'in hamleleri hem özel hayatında hem de iş hayatında dengeleri değiştirecektir. İpek'in aşırı öz güvenli tavrı Fikret'in gözünü açar ve radikal kararlarına bir yenisini ekler. Annelerini kararını bir türlü hazmedemeyen Boran kardeşlerden biri de Murat'tır. Murat da bastırılmış arzularını sonunda büyük bir hamle ile taçlandıracaktır. Öte yandan yönetim kuruluna girmeyi başaran Adem'in tek sözü Faruk'un aklında büyük fırtınalara neden olacaktır. Peki, İstanbullu Gelin 35.bölümün hemen ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı

 

İstanbullu Gelin 36.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 36.bölüm 9 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin 35.bölüm izlemek için tıklayınız

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Faruk, Akif’i yalnız bırakmaz; Senem’i istemek için gelin evine giderler. Ancak Süreyya ve Dilara’nın damada bir sürprizi vardır. Fikret’in hamlesi Faruk’la olan ilişkisini hiç olmadığı kadar sert bir şekilde etkiler. Osman’ın aldığı karar herkesi şok eder. Begüm en çok korktuğu şeyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalır. Neredeyse unuttuğu bir plan, Esma’nın içine şüphe tohumları eker. Fikret ve Murat konakta fırtınalar koparacak kararlarını hayata geçirirler. Ne olursa olsun Faruk Akif’i yalnız bırakmaz. İkili Senem’i istemek için gelin evine gider. Ancak Süreyya ve Dilara’dan kız almak hiç de kolay değildir. Ufak bir detayı gözden kaçırmayan Adem’in söyledikleri, Faruk’un bir süredir kafasını meşgul eden yapbozu sonunda tamamlanmasını sağlayacaktır.

YORUMLAR 1
  • adige TR60 6 yıl önce Şikayet Et
    harika bir dizi pskolojik olarakta karekterleri ve sorunlari sorguluyor herkezin yasadigi olaylari dile ve goze getiriyor mukemel...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”