Vatanım Sensin 46.bölümde neler oldu? Vatanım Sensin son bölüm Kanal D'de

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin 45.bölümü seyirci ile buluştu. Vatanım Sensin son bölümde; Dağıstanlı'nın ihaneti Türk ordusunun Yunan ordusu karşısında mağlup olmasına neden olurken; yapacağı son hamle onun eceli olacaktır. İşte, Vatanım Sensin son bölümün ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 46.bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 46.bölümde neler oldu? Vatanım Sensin son bölüm Kanal D'de
Vatanım Sensin 46.bölümde neler oldu? Vatanım Sensin son bölüm Kanal D'de
GİRİŞ 23.02.2018 09:39 GÜNCELLEME 23.02.2018 09:39

Vatanım Sensin 45.son bölümde; Cevdet'in Yunan taarruzu karşısında son çare olarak gördüğü Dağıstanlı, ihanetiyle Türk ordusunun acı bir mağlubiyet yaşamasına sebep olmuştur. Azize bu şartlar altında Cevdet'i, suçluluk duygusuyla saplandığı karanlıktan çıkarabilecek yegane mucizeyle İzmir'e döner. Filippos zaferinin tadını çıkarır ve Mustafa Kemal halka moral vermek için Batı Cephesi'ni ziyaret etme kararı alırken, Cevdet de Dağıstanlı'ya yaptıklarının bedelini ödetmek için bir plan yapar. Ancak başına gelenlerden Mustafa Kemal'i sorumlu tutan Dağıstanlı'nın sessizce gitmeye niyeti yoktur. Cevdet, Dağıstanlı en büyük günahını işlemeden onu durdurmak için zamanla yarışırken hiç beklemediği bir tehlike de ona doğru yaklaşmaktadır. Peki, Vatanım Sensin 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 46.bölüm fragmanı

 

Vatanım Sensin 46.bölüm ne zaman?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 46.bölümü 22 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Vatanım Sensin 45.bölüm izlemek için tıklayınız

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Türk Ordusu, Yunan Ordusu ile karşılaştığı harpten mağlup ayrılır. Dağıstanlı’nın son anda ihaneti sonrası büyük eksiklere rağmen bu savaşa giren Türk Ordusu, büyük kayıplarla ayrılır. Bu kayıplar, Milli Mücadele için büyük umutları olan Türk halkını derin bir acıya boğar. Bunu öğrenen Mustafa Kemal Paşa, Batı Cephesi’ni ziyaret etmeye karar verir. Halkın yeniden umut edebilmesi için çok önemli olan bu ziyaret, Dağıstanlı’nın da hedefi olur. Dağıstanlı, Mustafa Kemal Paşa’ya suikast girişiminde bulunmaya hazırlanır. Bunu öğrenen Cevdet ise Dağıstanlı’ya engel olmaya çalışır.

Yunan Kumandan Filippos ise galibiyet sarhoşu olmuştur. Ankara’yı alacaklarını dile getiren Filippos, İzmir’deki Yunan halkını galeyana getirir. Filippos’un yanında yer alan Cevdet, ilk defa kendisini bu denli çaresiz hissetmektedir. Öte yandan bebeğine kavuşan Azize, bunu tüm ailesiyle paylaşır. Öldü zannettikleri bebeklerini sapasağlam kucaklarına alan aile, büyük bir sevinç yaşar. Ailenin dağıldığı düşünülürken, yeniden bir araya gelmesi herkesi mutlu etse de İzmir’deki mücadele çok dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak