Diriliş Ertuğrul 107.bölüm fragmanı! Sadettin Köpeğin ölümü...

Çarşamba akşamının vazgeçilmez tarih konulu dizisi Diriliş Ertuğrul 107.bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz bölümde Sadettin Köpeğin hainlikleri bir bir ortaya çıkarken bir yandan da ölüp ölmeyeceği araştırılıyor. İşte Diriliş Ertuğrul çok merak edilen yeni bölüm fragmanı.

GİRİŞ 21.02.2018 09:25 GÜNCELLEME 21.02.2018 11:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Sadettin Köpeğin hainlikleri bir bir ortaya çıkmasının ardından idam edilip edilmeyeceği dizi severler tarafından araştırılıyor. Diriliş Ertuğrul 107.bölüm fragmanı yayınlanmasıyla yeni bölüm detayları ortaya çıktı. Peki Diriliş Ertuğrul’da önümüzdeki hafta neler olacak? Tehditlere karşı her defasında dik bir duruş sergileyen Ertuğrul Bey “Bir Ertuğrul ölür bin Ertuğrul doğar. Tüm cihan kimin kellesi gidecek görür” diyerek düşmanlarına yine korku salar. İşte TRT 1’in sevilen dizi Diriliş Ertuğrul’un yeni bölüm tanımı ve tüm merak edilenleri...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 107.bölümü 21 Şubat çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 107.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 107.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Emir Sadettin'in oyunu sona ermiştir. Batır zayil olmuştur. Sultana söyleyecek söz bulamayınca ortalık kızışmış ve Sadettin idam makamına gelmiştir.

Ares bildiklerini anlatır ve Sadettin'in suçu ortaya çıkar. O sırada sultanın eşi de gelir. Bu olaya seyirci kalacak hali yoktur çünkü oğlu Gıyaseddin Keyhüsrev tek başına sultan olamaz.

Sadettin oradan kurtuluyor. Onu kurtaran kişi sultanın eşi. Emir Sadettin Köpek gözyaşları içinde tutuklanır fakat ölmeyecektir. 

Sultanın eşi Sadettin Köpeği Gıyaseddin Keyhüsrev'i başa geçirmek için kullanacak ve sonrada işini bitirecektir.  Ertuğrul Bey, Ares'i bildiği herşeyi anlatması halinde canını bağışlayacağını söylemişti. Lakin Ares'i Hafsa ve Aslıhan Hatun'u kurtarmak için kullanabilir. 

Ertuğrul Bey “Bir Ertuğrul ölür bin Ertuğrul doğar. Tüm cihan kimin kellesi gidecek görür” diyerek düşmanlarına yine korku salacak.. 

diriliş-ertuğrul-107-bölüm-izle

YORUMLAR 7
  • fetih 6 yıl önce Şikayet Et
    eğer saadettin köpek buna rağmen kellesi gitmeyecekse öldürülmese artık ben bu diziyi izlemem artık.....
    Cevapla
  • KARAHANLI 6 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi ister izle ister izleme. Saadettin köpeği ne yazık ki Keykubatı öldürüyor.
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen izlemiycen diye tarihimi degiştirecekler Sen git acunu izle
    Cevapla
  • Metin 6 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Filmi Tamamen Tarihimizi Yaşatıyor, Büyük Bir Zevkle İzliyorum. TRT 1 ve TRT Çocuk Süper.
    Cevapla
  • triger 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet algı yapılıyor hainlerin ne kadar alçalabileceği ve ülkelerine ne kadar çok zarar verebilecekleri anlatılıyor ayrıca istişare edilmez ise neler olacağıda anlatılıyor
    Cevapla
  • meha 6 yıl önce Şikayet Et
    trt dizilierine dikkat etmek gerek hele bu tip abdulhamit ertuğrulda millete tarih değil algı yapıyor olabilirle.nasıl yunus emre de bey i kötü kösterdiler şeyhi de onun üzerine atlarla saldırtdıktan 2 ay geçmeden darbe oldu.bürokraside olsun senerist dünyasında olsun fetöcü emperyalist zihniyet hala diri.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ama bu diziler gerçeği söylüyor. içimiz elbet kabartacak. algı var elbet ama gerçekleri öğrenme algısı bu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı