Kırgın Çiçekler final bölümünde neler oldu? Kırgın Çiçekler neden bitti?

ATV ekranlarının uzun soluklu dizilerinde Kırgın Çiçekler final yapmaya hazırlanıyor. Pazartesi günlerinin rekabetini artıran dev yapımların arasında daha fazla tutunamayan Kırgın Çiçeklerin 113.bölümde final yapacağı iddia ediliyor. Peki, Kırgın Çiçekler neden bitiyor? İşte, Kırgın Çiçekler final bölümü detayları...

Kırgın Çiçekler final bölümünde neler oldu? Kırgın Çiçekler neden bitti?
Kırgın Çiçekler final bölümünde neler oldu? Kırgın Çiçekler neden bitti?
GİRİŞ 19.03.2018 09:54 GÜNCELLEME 19.03.2018 09:54
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Yetiştirme yurdunda yetişen 5 genç kızın öyküsü Kırgın Çiçekler, 2015 yazından bu yana ilgiyle izlenmeye devam ediyordu. Pazartesi günlerini galibi olarak reytinglerde başarı elde eden dizi için son dönemde final çanları çalmaya başladı. Peki, başrollerinde Hazar Motan, Biran Damla Yılmaz, Aleyna Solaker ve Gökçe Akyıldız gibi başarılı genç oyuncuların rol aldığı Kırgın Çiçekler neden bitiyor? İşte, Kırgın Çiçekler final bölümü fragmanı...

KIRGIN ÇİÇEKLER FİNAL Mİ YAPIYOR?

 

ATV'nin uzun soluklu projelerinden olan ve hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Kırgın Çiçekler final ihtimali ile karşı karşıya. Dizi yapımcılarından herhangi bir açıklama gelmezken, Pazartesi günleri yayınlanan Kırgın Çiçeklerin reytinglerdeki durumu göz önüne alınarak final yapması bekleniyor. 

Yayınlanmaya başladığı 2015 yaz sezonundan bu yana beğeniyle izlenen Kırgın Çiçekler, Pazartesi günlerinin ağır topları karşısında daha fazla dayanamadı. Günün dizileri olan Söz, Çukur, Siyah Beyaz Aşk reytinglerde üst sıralarda yerini alırken, Kırgın Çiçekler ilk zamanki reytinglerini bir daha göremedi. Ancak dizi yapımcılarından yahut kanaldan final iddialarını destekler nitelikte herhangi bir açıklama gelmedi. 

KIRGIN ÇİÇEKLER NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Gökçe Akyıldız ve Çağla Irmak gibi isimlerin rol aldığı Kırgın Çiçekler dizisinin 113.bölümde final yapması bekleniyor. Kırgın Çiçekler final bölümü 12 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de ATV ekranlarında seyirci ile buluşacak.

KIRGIN ÇİÇEKLER 113.BÖLÜM (FİNAL) FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahçenin kazılmasıyla Yavuz'un cesedinin orada olmadığı anlaşılır. Kader paniğe kapılarak Yavuz'un yaşadığını iddia eder. Kızlar korku içinde kalır. Ali olayın iç yüzünü öğrenerek, kızları teslim olmaları için ikna eder. Kızlar hamile olduğu için Songül'ü olayın dışında tutarlar. Herkes sevdikleriyle vedalaşırken, Songül'ün kardeşlerini hapse göndermeye niyeti yoktur.

YORUMLAR 113
  • Melek 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben kırgın çiçeklerin final olmamasını isterdim yani 144 155 kadar sürseydi ben güneyin ve songülün mutlu bir aile olacağını düşünmüştüm ama bu filim final oldu benim düşüncelerim bunlar kırgın çiçekler seni özlicem hep gece yatmadan önce son bölümü izliyorum.
    Cevapla
  • Günay 4 yıl önce Şikayet Et
    Mən Azərbaycandan yazıyorum ben bu diziyi 01.07.2019 tarihindən izliyorum lütfən dizinin yayınını kesmeyin
    Cevapla
  • Dilek 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizi çok seviyi
    Cevapla
  • Aybala 4 yıl önce Şikayet Et
    Kırgın Çiçekler seni çok özleyeceğim :(
    Cevapla
  • nil 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bir bu dizi kaldı izlenecek onu final ettirdiniz ya helal olsun .offffffffffff
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular