İstanbullu Gelin 38.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV

İstanbullu Gelin son bölümde; Boranların aksiyonu son sürat devam ederken, Begüm'den aldığı bilgi Süreyya'yı yıkar. Atlattığını sandığı hastalığı nükseden Begüm için artık kurtulmak için bir ümit kalmamıştır. 37.bölüm final sahnesi ile izleyenleri derinden yaralayan İstanbullu Gelin 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 38.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV
İstanbullu Gelin 38.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV
GİRİŞ 24.02.2018 09:38 GÜNCELLEME 24.02.2018 09:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbullu Gelin 37.son bölümde; Osman ve Burcu'nun nişan hazırlıkları Siren ve Esma çekişmesinde komik anlara sahne olur. Öte yandan Fikret'ten şüphelenen ve ondan uzaklaşmasının nedeni olarak Esra'yı gören İpek, büyük olay çıkarır. Esra'yı tartakladığını öğrenen Fikret'in ise artık ona karşı sabrı tükenmiştir. Osman'ın nişanı ikilinin hesaplaşmasına sahne olurken, o esnada gelen telefon Begüm için yolun sonunu işaret ediyordur. Diğer bir taraftan evleneceği Esma'nın kulağına giden Akif, Seren'in geçmişi ile ilgili aklına kalbine hiç yatmayacak bilgilerle şok olacaktır. Peki, İstanbullu Gelin 37.bölümün hemen ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 38.bölüm fragmanı

 

İstanbullu Gelin 38.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 38.bölüm 23 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin 37.bölüm izlemek için tıklayınız

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Süreyya ve Begüm arasındaki tartışma beklenmedik bir noktaya evrilir. Esma’nın bohça alışverişi Siren’i hayretler içinde bırakır. Akif ve Senem ilişkilerinin önündeki en acımasız engelle karşı karşıya gelirler. İpek kafasındaki tehlikeli planla Esra’nın karşısına çıkmaya hazırlanır. Osman’ın nişanı sırasında yaşanan bir olay Esma’yı utançtan yerin dibine geçirir. Sabaha karşı gelen korkunç bir haber konakta yeni bir dönemin başlamasına sebep olacaktır.

YORUMLAR 1
  • serap.kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    Simdi.ne.olacsak.begum.oldu.sizce.bu.bolum.nasil.olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu