Kadın 18.bölüm fragmanı! Her şeyi öğrenen Hatice Şirin'i öldürecek mi?

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın 17.son bölümde; yalanları birbir ortaya çıkan Şirin'den uzaklaşan Enver, artık Bahar'ın yanındadır. Kadın yeni bölüm fragmanında ise, Şirin'in gerçek yüzü ile karşı karşıya kalan Hatice, eline bıçağı aldığı gibi üzerine yürür. Peki, yayınlanan Kadın 18.bölüm fragmanına göre Şirin ölecek mi?

Kadın 18.bölüm fragmanı! Her şeyi öğrenen Hatice Şirin'i öldürecek mi?
Kadın 18.bölüm fragmanı! Her şeyi öğrenen Hatice Şirin'i öldürecek mi?
GİRİŞ 26.02.2018 17:43 GÜNCELLEME 26.02.2018 17:43

Kadın 17.bölümü ile yine nefes kesti. Kadın son bölümde; Şirin'in doldurmaları ile Bahar'a büyük haksızlık yapan Hatice'nin artık gözü açılacaktır. Her defasında kendinden başka sevilen herkese düşman olan Şirin, yalana dolana devam ederken; Enver'in gözü üzerindedir. Şirin yüzünden evden gitmesine razı gelmeyen Enver, artık Bahar'ın yanında olacaktır. Hayatı alt üst olan Bahar'ın bir diğer koruyucusu olan Arif'in zor durumuna koşan bu sefer Bahar olur. Birbirine yakınlaşan iki kırık kalp için bir geleceğin olup olmayacağı ise bilinmez. Daha zor günlerle karşı karşıya olan Bahar evine dönmeye karar verir. Öte yandan Kadın 18.bölüm fragmanında Hatice'den beklenen hamle gelir. Şirin'in gerçek yüzüyle karşılaşan annesi onu öldürmek için eline bıçağı alır ve üzerine yürür. İşte, heyecan dolu son bölümün ardından yayınlanan, Kadın 18. bölüm fragmanı...

Kadın 18.bölüm fragmanı

Kadın 18.bölüm ne zaman yayınlanacak?

 

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın rol aldığı Kadın 18.bölümü ile 27 Şubat Salı günü Fox TV ekranlarında olacak.

Kadın 17.bölüm izlemek için tıklayınız

Kadın son bölümde neler oldu?

Şirin yüzünden Bahar’ın evden gitmesini isteyen Hatice, Bahar’ın tepkisi karşısında ne yapacağını bilemez ve utanır. Şirin’in yalanlarından sıkılan Enver ise Hikmet’ten öğrendiklerinden sonra Şirin’e olan öfkesine engel olamaz. Enver, artık Şirin’in hiçbir söylediğine inanmamaya karar verir ve Şirin ile arasına mesafe koyar. Bahar’ın her kötü gününde yanında olan Arif’in, bu kez Bahar’ın yanında olmasına ihtiyacı vardır. Bu kötü olay ise Bahar ve Arif’i biraz daha yakınlaştırır. Şirin tüm olanlardan sonra söylediği yalanları düzeltmek yerine bir hamle daha yapar. Bunun farkına varan Enver, Şirin’in değil Bahar’ın yanında olmaya karar verir. Eski evine dönmeye karar veren Bahar’ı ise zor günler beklemektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı