Vatanım Sensin 47.bölümde neler oldu? Vatanım Sensin son bölüm Kanal D

Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Vatanım Sensin son bölümde; Dağıstanlı'dan gelen mektup Filippos'un Cevdet hakkındaki gerçekleri öğrenmesine neden olur. Kimliği ortaya çıkan Cevdet ve ailesi ise büyük bir sınavın eşiğine gelir. Peki, Vatanım Sensin 46.bölümün ardından, Vatanım Sensin 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 09.03.2018 09:07 GÜNCELLEME 09.03.2018 09:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Vatanım Sensin 46.bölümü ile yine fırtına estirdi. Cevdet'in kimliğinin ifşa olması ile dengelerin tamamen değiştiği Vatanım Sensin son bölümde; Filippos kaynağının ne olduğunu bilmediği gizli mektup ile öğrendiği Cevdet'in kimliğini sınamaya kararlıdır. Cevdet'in ailesinin yanında soluğu alır ve sorgulamaya başlar. Dağıstanlı ise Cevdet'in ellerinde can vermeden evvel son kozunu oynamıştır. Büyük bir operasyon hazırlığında olan Filippos bu sayede hem Türkleri bozguna uğratma hem de Cevdet'in kimliğini açığa çıkartma niyetindedir. Öte yandan Aleksi'nin Mehmet'i satma girişimi Hilal ve Leon tarafından engellenecektir. Peki, her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Vatanım Sensin 47.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 47.bölüm fragmanı

 

Vatanım Sensin 47.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 47.bölümü 8 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Vatanım Sensin 46.bölüm izlemek için tıklayınız

vatanım sensin son bölüm

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Türk Ordusu’na ihanet eden Dağıstanlı, önemli bir mağlubiyet alınmasına sebep olmuştu. Kibir ve hırslarından arınamayan Dağıstanlı, Batı Cephesi’ni ziyaret etmek için gelen Mustafa Kemal Paşa’ya da suikast girişiminde bulunmaya çalışmıştı. Cevdet, Dağıstanlı’yı engellemişti ve onun hedefi haline gelmişti. Dağıstanlı ölmeden önce yazdığı bir mektupla tüm hakikati Yunan Filippos’a iletir. Yunan Kumandanı, Dağıstanlı’dan aldığı mektupla büyük bir şaşkınlık yaşar. Zira Dağıstanlı’nın yazdığı satırlarda Cevdet’in Türk Ordusu için mücadele ettiği yazılıdır.

Filippos, bu hakikat karşısında önemli bir karar alır. Cevdet ve ailesi, kendilerine karşı çevrilen oklar karşısında mücadele etmek zorunda kalırlar. Filippos, Cevdet’in güvenilirliğini ölçmek ister ve onu zor bir karar alması için mecbur bırakır. Cevdet, ailesi ve vazifesi hakkında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Öte yandan İzmir’e getirilen dev toplar, savaşın gidişatını belirleme hususunda büyük önem arz etmektedirler. Bu durumdan haberdar olan Cevdet, tehlikenin de farkındadır. Azize, kalacak bir yer bulsa da o ve bebeği Mehmet için tehlike devam etmektedir. Yunan Kumandan Filippos’un oğlu Aleksi, Mehmet bebeğin peşine düşer ve herkesi şaşırtacak bir karar alır.

YORUMLAR 2
  • yasemin 6 yıl önce Şikayet Et
    yeni bölüm fragman niye yok
    Cevapla
  • Leyla 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene Şubatta yalnız 28 gün var :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim