Kanal 7'ye iki ödül birden!

Uluslararası Diplomatlar Birliği’nin düzenlediği ödül gecesinde Kanal 7 televizyonu iki ödül birden aldı. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’in başrol oyuncusu Isabella Damla Güvenilir, ‘En İyi Çocuk Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Kanal 7 Ana Haber Bülteni ise ‘En İyi Haber Bülteni’ ödülünü almaya hak kazandı.

Kanal 7'ye iki ödül birden!
Kanal 7'ye iki ödül birden!
GİRİŞ 10.05.2018 18:11 GÜNCELLEME 11.05.2018 09:43

Uluslararası Diplomatlar Birliği’nin geleneksel hale getirmeyi planladığı, emek ve başarıların taçlandırıldığı ödül gecesi özel bir davetli topluluğuyla Günay Restoran’da gerçekleştirildi.

Sanatın ve sanatçının onurlandırıldığı gecede, Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Elif’in küçük başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir, ‘En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü. 

 

 

Sunuculuğunu Okan Karacan ve Şebnem Schaefer’ın üstlendiği gecede alkışlar arasında ödülünü alan küçük yıldız, “Bu ödülü sadece kendim almıyorum. Bütün Elif dizisi ailesi adına aldım. Onları çok seviyorum” dedi. Ödül gecesine dizinin yapımcısı İnci Gülen Oarr ile katılan İsabella Damla Güvenilir, sempatik tavırları ve güzelliğiyle de ilgileri üzerine topladı.

Dördüncü  sezonun sonuna yaklaşan fenomen dizinin yıldız oyuncusu Güvenilir, aldığı ödülle bu sezonu da başarıyla tamamlayarak geceye damgasını vurdu.

EN İYİ HABER BÜLTENİ SEÇİLDİ

Bu özel gecede Kanal 7 televizyonu iki ayrı ödüle layık görüldü. Kanal 7 Ana Haber Bülteni de ‘En İyi Haber Bülteni’ seçildi. Bu gurur verici ödülü Kanal 7 Haber Merkezi adına Ensar Durmuş aldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı