Ömer Döngeloğlu Kerbela’yı anlatırken gözyaşlarına boğuldu

Ömer Döngeloğlu’nun sunumuyla izleyici karşısına çıkan Önden Gidenler yeni yayın döneminin ilk programıyla ekranlardaki yerini aldı.

Ömer Döngeloğlu Kerbela’yı anlatırken gözyaşlarına boğuldu
Ömer Döngeloğlu Kerbela’yı anlatırken gözyaşlarına boğuldu
GİRİŞ 22.09.2018 11:59 GÜNCELLEME 22.09.2018 11:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muharrem ayının başladığı gün yayınlanan programda Kerbela olayının anlatıldığı esnada stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı. Kerbela’da Hz. Hüseyin’in şehit edilişi ve onun çocuklarına yapılan zulümleri anlatan Ömer Döngeloğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Kanal 7’nin sevilen programı Önden Gidenler yeni yayın döneminin ilk programıyla ekranlardaki yerini aldı. Muharrem ayının ilk gününe denk gelen programda Ömer Döngeloğlu Hz. Hüseyin’in şehit edildiği Kerbela olayını anlattı. Hz. Hüseyin’in kız kardeşi Hz. Zeynep’le vedalaşmasını ve şehit edildiği esnada yaşananları dile getiren Döngeloğlu stüdyodaki izleyicilerle birlikte gözyaşlarına boğuldu. Kendisine ‘Neden Kerbela’yı anlatırken hala bu kadar duygulanıyorsunuz?’ diye soranlara sitem eden Döngeloğlu, spor müsabakalarının bile yıllarca konuşulduğu bir ülkede Müslümanlar için çok önemli olan bu olayın kıyamete kadar unutmaması gerektiğini söyledi.

Hz. Hüseyin’in şehit edildikten sonra esir edilen kızının kulağındaki küpelerin çekilerek alındığını belirten Döngeloğlu, peygamber soyundan gelenlere yapılan zulümlere karşı mezhep ayrımcılığı yapmadan tüm Müslümanların birlik olup Kerbela olayını sahiplenmesi gerektiğini vurguladı.

YORUMLAR 3
  • rahmetullahıaleyh 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.. Gerçekler anlatılmalı.. Kerbela olayına her görüşten müslümanlar tepki gösterebilmelidir. Peygamber soyundan geldiğini 1400 yıl sonra iddia eden sahtekarlar itibar görürken, Hz. Peygamberin boynundan öptüğü torunlarının Kerbelada katledilmesi çoğumuzun umurunda değil..Çünkü Hüseyin'i anmakta menfaat yok. Ama şarlatanlara biat edersek bu dünyada menfaatlerimiz olabilir
    Cevapla
  • Matador 5 yıl önce Şikayet Et
    En çok begendim ilahiyatçı
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Samimiyetine inanmıyorum,timsah gözyaşları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti