Prambanan Tapınağından Etkileyici Görüntüler

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta binlerce adadan oluşan Endonezya’daki gezisine kaldığı yerden devam ediyor.

Prambanan Tapınağından Etkileyici Görüntüler
Prambanan Tapınağından Etkileyici Görüntüler
GİRİŞ 16.01.2020 14:37 GÜNCELLEME 16.01.2020 14:37

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta yemyeşil doğanın hüküm sürdüğü Endonezya’dan evlere konuk olacak. Dünyayı Geziyorum ekibi Endonezya’da ilk olarak Jokjakarta’da bulunan sultanlık sarayına gitti. Dünyanın dört bir yanından gelen turistleri kendisine hayran bırakan sarayı gezen Özlem Tunca, sarayın tarihçesi hakkında bilgi verdi. Ahşap sanatının göz alıcı örneklerini gören Özlem Tunca saray karşısında hayranlığını gizleyemedi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Prambanan tapınağına gitti. Hinduların çimento kullanmadan lav kayalarını oyarak yaptıkları tapınağı gören Özlem Tunca gözlerine inanamadı. Hint geleneklerinin sergilendiği bir gösteriyi izleyen Özlem Tunca Hint tarihine de değindi.

 

Endonezya’da günlük yaşama tanıklık etmek isteyen Dünyayı Geziyorum ekibi soluğu Endonezya sokaklarında aldı. Cıvıl cıvıl meydanları dolaşan Özlem Tunca bölge halkıyla keyifli sohbetlere imza attı.

 

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular