İki Babanın Evlat Mücadelesi!

Heyecan, fedakârlık ve evlat sevgisinin iç içe geçtiği dört bölümlük mini dizi Volition - Kızım İçin 21 Ocak Salı gününden itibaren Ülke TV ekranlarında… İki babanın kızlarını yaşatmak için verdiği kıyasıya mücadelenin anlatıldığı Volition - Kızım İçin izleyicileri heyecanlı bölümleri ile etkisi altına alacak.

İki Babanın Evlat Mücadelesi!
İki Babanın Evlat Mücadelesi!
GİRİŞ 18.01.2020 10:05 GÜNCELLEME 18.01.2020 10:05

Karısının ölümünden sonra, Alexander’ı ayakta tutan tek şey kızı Sonia'nın sevgisidir. Alexander, annesini kaybeden Sonia'ya moral olması için biricik kızını Tayland'a tatile götürür. Kızını canından çok seven Alexander’ın asıl planı, Sonia’nın doğum gününü kutlamak ve seneler önce annesiyle tanıştığı yerleri ona göstermektir. Ancak Alexander, Tayland’da yaşayan ünlü bir mafya babasının, ölümcül hasta kızı için donör aradığından habersizdir. Mafya babası, kendi kızını kurtarmak için uygun donöre sahip olan Sonia’yı kaçırmak konusunda tereddüt etmez. Karısını kaybeden Alexander’ın ise sevdiği birini daha yitirmeye tahammülü yoktur!

 

Kızlarını kurtarmak için her iki baba da sınır tanımaksızın savaşacak… Peki bu amansız savaşı kim kazanacak?

 

Heyecan, fedakârlık ve evlat sevgisinin iç içe geçtiği dört bölümlük mini dizi Volition - Kızım İçin ilk bölümüyle 21 Ocak Salı günü Ülke TV’de…

 

Yönetmen: Alexander Berezan
Oyuncular: Pavel Trubiner, Sofia Berezan, Anastasia Bezruk, Li Berlinskaya, Dmitry Frid, Azis Beyshenaliev
Türü: Aksiyon-Drama
Bölüm sayısı: 4/Mini Dizi

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı