Kapadokya'da balon turu

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

Kapadokya'da balon turu
Kapadokya'da balon turu
GİRİŞ 27.03.2020 16:19 GÜNCELLEME 27.03.2020 16:19

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta peri bacalarıyla görenleri kendisine hayran bırakan Kapadokya’daki serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

 

 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta turistlerin uğrak noktası Kapadokya’daki keşfini sürdürüyor. Özlem Tunca bu hafta ilk olarak Paşabağları’na gitti. Tabiatın en ilginç doğal yapılarına ev sahipliği yapan vadiyi gezen Özlem Tunca, peri bacalarının oluşumunu izleyicisi için anlattı. Dünyayı Geziyorum ekibi rotasını daha sonra Güvercinlik vadisine çevirdi. Güvercinleriyle meşhur vadide birbirinden ilginç dilek ağaçlarını gören Özlem Tunca şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medya hesapları için fotoğraf çeken turistleri gören Özlem Tunca onlarla birlikte Kapadokya’ya dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. El sanatlarının meşhur olduğu bölgede halı dokumacılığını merak eden Dünyayı Geziyorum ekibi soluğu dokuma atölyesinde aldı. Halı tezgahının başına geçem Özlem Tunca ipi eline alıp halı dokumaya çalıştı.

Kapadokya manzarasını bir de kuş bakışı görmek isteyen Dünyayı Geziyorum ekibi sıcak hava balonuyla keyifli bir tura çıktı. İzleyicileri için muhteşem manzaralar derleyen Dünyayı Geziyorum ekibi muhteşem gün doğumu karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

 

 

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi