Canlı yayın konuğuna karaborsa bilet

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında canlı yayında bilet bulamadığını söyleyen bir taraftara karaborsacı anında bilet satışı için teklif götürdü. O anlar yayına böyle yansıdı:

GİRİŞ 24.05.2011 15:48 GÜNCELLEME 24.05.2011 15:48

Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamalarını izleyen 24 Spor Muhabiri Evren Göz bir gecede ikinci şokunu yaşadı. Yaşadığı yorgunluğun etkisiyle dil sürçmeleri ile sıkıntılı anlar yaşayan deneyimli muhabir bir de karaborsacı ile imtihan oldu.

‘KARABORSACI’NIN CANLI YAYIN İMTİHANI

24 Spor Müdürü Ali Okancı ve Spor Yazarı Bilgin Gökberk’in birlikte sunduğu Takım Oyunu’nda Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamalarını takip eden muhabir Evren Göz yayın boyunca kalabalığın ve yoğun temponun etkisiyle sıkıntılı dakikalar yaşadı. Dil sürçmesiyle bayram sözcüğünü söylemekte zorlanan muhabir bu olaydan dakikalar sonra bir de karaborsacı ile imtihan oldu.

ABİ, YARDIMCI OLALIM!

24 Spor Müdürü Ali Okancı’nın kutlamalara ilişkin bilgi almak üzere canlı bağlantı kurduğu muhabir Evren Göz, yayına aldığı konuklarla kısa sohbetler gerçekleştirdi. Yayına aldığı konuklardan Rusya’dan gelen çift, bilet bulamamaktan ve Şükrü Saraçoğlu’na girememekten yakındı. O esnada kameranın önüne geçerek çifte yaklaşan uyanık karaborsacı “Abi, yardımcı olalım, ben size iki tane bilet…” diyerek canlı yayında şoke etti. Bu kadar da olmaz dedirten, çevredekilerin uyarısından sonra şaşkınlığı kameralara da yansıyan karaborsacı geriye çekildi ve kalabalığa karışıp kayboldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...