İsmail Türüt canlı yayında ağzını bozdu

Konuk olduğu televizyon programında telefonla bağlanan izleyiciye kızan İsmail Türük ağzını fena bozdu. Türüt, izleyiciye 'İtoğlu it', 's... git' dedi.

GİRİŞ 08.06.2011 11:31 GÜNCELLEME 08.06.2011 11:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TNT’de yayınlanan Petek Dinçöz'ün sunduğu 'Arım Balım Peteğim'e konuk olan İsmail Türüt, canlı yayında ağzını fena bozdu.  "Hayranıyım" diye arayan izleyici, 1992 yılında İsmail Türüt’ün Rize’de düdüklü tencere aldığını ve parasını vermediğini söyledi.

Telefondaki izleyici "Petek kardeşim, o yanındaki şişko meşhur olunca kaçtı. Ben 20 yıldır onu arıyorum, onu verin telefona. Parayı yedin yedin şiştin. Aldığın tencerenin parası ne olacak. 92 senesinde geldin benden tencere aldın, meşhur oldun çıktın, tencerenin parası ne olacak? " deyince İsmail Türüt, "Manyak mısın?” “İtoğlu it" "S..tir git" gibi küfürlerle karşılık verdi.

Diğer konukların ve Petek Dinçöz'ün sakinleştirmelerine çabalarına rağmen sinirleri iyice gerilen Türüt sakinleşmek için kulise geçerek yayını kısa süreli terk etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • deli mavi 12 yıl önce Şikayet Et
    editör. bizim yorumlar yayınlanmıyo neo sizdemi inandınız bu habere gerçekte yok öyle bir alacak davası tencere mencere hikaye bunlar söylüyorum aratırın bakın o telefondaki bal gibi mustafa karadeniz.. işte okadar...
    Cevapla
  • ubade samit önal 12 yıl önce Şikayet Et
    bu adam. bu adamın şakaları çok güzel oluyor...tanıdız mı bilmiyorum ama sesinden tanıdım ben....bu adam mustafa karadeniz....beyaz tv şaka şaka programı....türütü de fena şakalamış... :):):)
    Cevapla
  • deli mavi 12 yıl önce Şikayet Et
    mustafa karadeniz telefondaki. mustafa karadeniz ismail türüt ü şaklamış....
    Cevapla
  • deli mavi 12 yıl önce Şikayet Et
    nasıl tanımaz. telefondaki mustafa karadeniz şakacı o yaaaa....:)))
    Cevapla
  • maymunlar cehellnemi 12 yıl önce Şikayet Et
    rtük devreye girmeli. kanallara ceza veren rtük bu durumda ne yapmalı, türk seyircisine karşı saygısızlık yapan bu gibi ağzıbozuklara ekrana çıkma yasağı getirilmelidir. bunlara sanatçı demek gerçek sanatçılara hakaret demektir. İsmail Türüt soyadını Tükürük olarak değiştirmelidir. RTÜK nasıl ki programlara ceza kesip yerine belgesel getiriyor. Ekrana çıkan sanatçının da ekran sorumluluğu olmalıdır. En az 1 yıl programlara çıkarılmasın. Türük ekrana çıkınca +18 uyarısı da ekrana bindirilebilir. Sorun çözmek kolay. Sanatçılarımızın halka olan saygısını yaş sınırı logolarıyla tasnif edebiliriz. Akşam 10 dan sonraki programlara çıkabilsin yada... RTÜK ün işi bu değil mi? biz mi düşüneceğiz onu da?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!