Canlı yayında kavgaya ramak kaldı

Ahmet Hakan'ın sunduğu programda gazeteci Barış Yardakaş ve Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı arasında çıkan tartışma reklam arasıyla sonlandırıldı.

GİRİŞ 14.06.2011 12:00 GÜNCELLEME 14.06.2011 12:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge’de dün gece büyük bir tartışma yaşandı. Barış Yarkadaş ve SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı sert bir üslupla tartıştı. Canlı yayın sırasında Hakan Bayrakçı, Barış Yarkadaş'ın üzerine yürüdü.

Deniz Baykal’ı koltuğundan eden kaset skandalının perde arkasındaki isimlere dair yaşanan tartışmada Hakan Bayrakçı, Yarkadaş’ın üstüne yürürken Ahmet Hakan reklam arasına gitmek zorunda kaldı.

YORUMLAR 5
  • Abdullah Öz 12 yıl önce Şikayet Et
    İzledim sonuna kadar programı.... Refah Partisinden, tabii yollarla,tabanın,halkın desteğiyle önce Fazilet,sonra da AkPartiyi çıkardı millet...CHP de dönüşümü derin güçler yaptı,fakat derin güçler ağır yenilgi aldı...Dönüşüm taban eliyle yapılmalı ve liderlerini kendileri çıkarmalıydı...Politikaları ise toplumsal karşılığı olan politikalar olmalıydı...Elitlerin ve bürokratik oligarşinin partisi olmaktan kurtulmalı idi CHP...Zira, geniş halk kesimleri,bürokratik elitist oligarşik yapılanmalardan bıkmış usanmıştı...Bay Kemal, bu dönüşümü yapabilecek bilgi,birikim,vizyon,yöneticilik ve liderlikten oldukça uzak birisi idi...Bay Kemal'i tutup getiren toplum mühendisleri CHP yi bölünmenin eşiğine getirdiler...Dimyata prince giderken, evdeki bulgurdan oldular,olacaklar...
    Cevapla
  • tekin 12 yıl önce Şikayet Et
    balon bayrakçı. sayın bayrakçı anketlerinizde nekadar balon olduğunuzu biliyoruz. ama bukadarda hazımsız olduğunuzu bilmiyorduk. öğrenmiş olduk. Soda iç canım soda. ağzın köpürdü. dahaaa çokkkk hazımısz kalacaksız çokkkkkkk
    Cevapla
  • pusula 12 yıl önce Şikayet Et
    bunlar hep boyleydi. medeniyet falan bunlarda adap bunlar hicbir zaman yoktu bunlar yeni yeni konusmayi karsidakini dinlemeyi ogreniyor bugune kadar hep kral gibi yukrdan millete salvolar sallayan takimin adamlaridir bunlar . halk bunlari tokatlaya tokatlaya hizaya gelecekler..
    Cevapla
  • Ahmet AYDIN 12 yıl önce Şikayet Et
    GÖZLERİM YAŞARDI,NE KADAR MEDENİ VE MODERN İNSANLAR.EEE YÖNETENE BAK,KARARINI VER;. GÖZLERİM YAŞARIYOR BU MODERN İNSANLAR KARŞISINDA.Ahmet hakan zaten olayları kızıştırır,tarafsız bölgeyi savaş alanına çevirecek incelikleri iyi bildiği için onun programlarıhep böyldir.İNANIN İZLEYENLERİN SİZİ HAKKINIZDA SÖYLDİKLERİNİ BİLSENİZ SOKAĞA ÇIKAMAZSINIZ..
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    İsmi Barış Olan O Şahısta Azacık Utanma Olsaydı Ekranlara Çıkmazdı. Çok itici, Akparti tek başına iktidar olamayacak diyordu, şimdi çıkmış hala utanmadan ekranlarda boy gösteriyor. Tam genel başkanına yaraşır biri.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!