Samanyolu Haber'den hızlı çıkış

Samanyolu Haber Televizyonu yılın ilk 6 ayında izlenme payını yüzde 270 arttırarak en iyi çıkış yapan haber kanalı oldu.

Samanyolu Haber'den hızlı çıkış
Samanyolu Haber'den hızlı çıkış
GİRİŞ 05.07.2011 12:07 GÜNCELLEME 05.07.2011 12:07

kanal, aynı başarısını prime timede da gösterdi. Yılın ilk yarısında prime time izlenme paylarını da % 210 oranında artırdı.

Samanyolu Haber TV, yine 12 Haziran günü Nielsen verilerine göre dakikada 237 bin kişiye varan izlenme rakamlarına ulaştı.

Samanyolu Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar, kanalın bu çıkışının nedenini şöyle açıklıyor: “Türkiye bir değişimden geçiyor. Bunu göz ardı edemeyiz. Değişimde elbette uzun yıllar şahit olmadığımız olayları görüyoruz. Bütün bu süreç, toplumun haberlere ve onların arka planlarına karşı ilgiyi de arttırıyor. İşte tam da bu noktada Samanyolu Haber TV gibi önemli bir kaynağı karşılarında buluyorlar.”

Yayın planlarını talebe göre değiştirdiklerini belirten Metin Yıkar, “Günün her saati, sıcak olayın ilk aşamasında yayında olmak için gayret gösteriyoruz. Sloganımız; “Sorumluluğumuzun Farkındayız.” Ağır bir yükü taşıdığımızı biliyoruz. İzlenme payları arttıkça bu yük daha da ağırlaşıyor.”

Samanyolu Haber TV’nin yayınları, Türksat 3A uydusu, Digiturk, D-Smart platformları ve Kablo TV üzerinden yaklaşık 1 milyar insana, internetten ise Küre TV aracılığıyla bütün Dünyaya ulaşıyor…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?