İlahı yarışması 'Gönülden Sesler' başlıyor

En iyi ilahi söyleyenin seçileceği 'Gönülden Sesler' pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor.

İlahı yarışması 'Gönülden Sesler' başlıyor
İlahı yarışması 'Gönülden Sesler' başlıyor
GİRİŞ 29.07.2011 16:54 GÜNCELLEME 29.07.2011 16:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarında seviyeli, iddialı ve benzerlerinden ayrılan yepyeni bir yarışma programı başlıyor… Türkiye’nin dört bir yanında yapılan elemelerle seçilen yarışmacılar, uzman jüri üyelerinin karşısında performanslarını sergiledi.

Yarışma programının elemeleri, Türkiye’nin farklı illerinde yapıldı. Yarışma programının Jüri üyeleri ise Türkiye’nin mesleklerinde önde gelen isimleri Tasavvuf Sanatçısı ve İlahiyatçı Mustafa Demirci, Kanal 7 Televizyonu’nun sevilen ismi İkbal Gürpınar ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Yıldırım Bekçi’den oluşuyor. Yarışmada ayrıca her programda bir de sürpriz konuk jüri üyesi olacak…

13 hafta sürecek zorlu maratonun sonunda birisi “Gönülden Sesler” yarışma programının birincisi olacak! Birinci olacak kişiyi sürpriz bir hediye bekliyor. Ruhunuzu dinlendirecek, sizi en derinden etkileyecek yarışmacılara oylarınızla da destek olabilirsiniz.  “Gönülden Sesler” Kanal 7’de başlıyor.

Başvurusu alınan yarışmacılar çeşitli illerde ve otellerde elemelere katıldı. Elemeler sonucu seçilen yarışmacılar ilerleyen zamanda canlı yayında jüri önünde yeteneklerini sergileyecekler ve birinci olmak için büyük bir yarışa girecekler.

Empati Film’in hazırladığı yarışma programının yapımcılığını ise televizyonculuğun usta ismi İsmail Umaç ve İlkay Buharalı üstleniyor.

Gönülden Sesler, elemelerin gösterileceği ilk bölümüyle 31 Temmuz Pazar günü 21.00’de Kanal 7’de.

YORUMLAR 1
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    bugün teraviye gidene kadar seyrettim güzeldi. daha geniş daha çok katılım sağlanmalıydı.eğer adam gibi yapılırsa türkçe olimpiyatları gibi her sene reytink rekorları kırılır.hem izlemede,hem sms lerde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor