Emre Uslu'nun Fenerbahçe iddiası

Taraf Gazetesi Yazarı Emre Uslu, Fenerbahçe'ye Genelkurmay Başkanı Necdet Özel üzerinden bir operasyon yapıldığını savundu.

Emre Uslu'nun Fenerbahçe iddiası
Emre Uslu'nun Fenerbahçe iddiası
GİRİŞ 07.09.2011 15:26 GÜNCELLEME 07.09.2011 15:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bedrettin Uğur ve Mehmet Baransu'nun hazırlayıp sunduğu "Siyaset Masası" programına konuk olan Uslu, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel üzerinden bir operasyon yapıldığını savundu.

Uslu: “Genelkurmay Başkanı Necdet Özel üzerinden 'Fenerbahçe Cumhuriyeti'nde bir operasyon yapılıyor. 'Fenerbahçe Cumhuriyeti'nde Necdet Özel üzerinde ters baskı yaratarak bir operasyon yapmaya çalışıyorlar. Önce şunu denediler 'işte yemin etmeden orduevine nasıl gidecek çıkışı... Sözcü Gazetesinin 'Doğrudan AKP'nin Genelkurmay Başkanı' gibi manşetleriyle onu adeta ordunun içerisinde yarattıkları bir Hilmi Özkök profili içerisine sokmaya çalıştılar. Hilmi Özkök Enderun paşa profiline sokmaya çalıştılar.” şeklindeki sözleriyle Genelkurmay başkanı Özel ile ilgili medyada yer bulan manşetlere ve köşe yazılarına dikkat çekti.

“Uyarı geldi manşetler değişti”

Uslu: “Bu 'Fenerbahçe Cumhuriyeti' ile yakın ilişkisi olan gazeteciler birden bire dönüverdiler dün attıkları manşeti bugün attılar. Bakın siz böyle manşetler atmaya devam ederseniz kendi elinizle Necdet Özel'i AKP'nin ve ötekilerin kucağına itiyorsunuz diye itirazlar geldi. Bunu bilgi olarak söylüyorum. Arkasından, 'İşte Necdet Özel'i aslında İlker Başbuğ önerdi, Necdet Özel de bizden, göreceksiniz laikliği savunacak' gibi manşetler gelmeye başladı. Medyada rüzgarı değiştiren şey 'Fenerbahçe Cumhuriyeti'nden kendilerine gelen uyarıydı. Bu adam ne yaparsanız yapın Genelkurmay başkanı, biz bunu kontrol altında tutalım stratejisiyle Işık Konşaner'e uygulanan stratejinin bir benzeri Necdet Özel'e uygulanıyor.”

(www.kanalahaber.com)

YORUMLAR 2
  • hasan 12 yıl önce Şikayet Et
    plt. fenerbahçe bu hertürlü dümeni yapar nejdet paşa bu tezgahları yemez nejdet özel paşam atatürkçüdür sapına kadar demokrattır atam gibi millet iradesine sözde değil özde inanır ve saygı duyar
    Cevapla
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe üzerinden kimse çıkar sağlayamaz,oyun oynayamaz!!!. Tarihe baksınlar? orada görecekler!,yoksa çok büyük bir hata yaparlar,Fenerbahçe siyasi bir partiye benzemez ,kurumlara hiç benzemez ama zamanı gelincede diyetini keser..Fenerbahçe Camiasının büyüklüğünü hala anlıyamamışlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!