Beyaz'dan kopartan bal skeç -Video

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, son zamanlarda reklamlarıyla tüm ekranları işgal eden sahte bal üreticileriyle fena halde kafa buldu. İşte Beyaz'ın koprtan o veda konuşması...

GİRİŞ 31.03.2012 15:30 GÜNCELLEME 31.03.2012 15:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beyazıt Öztürk yapmış olduğu veda konuşmasıyla sahte balcılara tercüman oldu.

Sosyal paylaşım sitelerinde geyik konusu olduktan sonra gündeme gelen sahte bal firmaları için devlet harekete geçti ve bu firmaların yayınladığı reklam filmlerini yasakladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'da sahte balcılarla ilgili hazırlanan video ile ekran başındakileri güldürdü.

Bal reklamını yapan kişiyi taklit eden Beyazıt Öztürk, duygusal fon müziği eşliğinde yapmış olduğu veda konuşması ile çok konuşulacağa benziyor.

YORUMLAR 4
  • mustafa eroğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş. İnanın süper olmuş, bende balzedelerdenim. Onlara en güzel mesaj böylece verilmiş olsun. Duyduğuma göre o ballar arıyı hiç görmüyorlarmış.
    Cevapla
  • ertamer 12 yıl önce Şikayet Et
    Süpersin Beyaz. Valla Süpersin Beyaz Ağbi Sen Beyaz sın ama Onları Kap kara ettin :)) Valla Gülme krizi geçirdim. Hiç bir Showmen eline su dökemez.
    Cevapla
  • Mütebessim 12 yıl önce Şikayet Et
    Neyimize yetmedi %46 bal?. Di mi ama? Neyimize yetmedi %46 bal? Analiz sonucunda %54 şeker çıkmış! Açıkçası, geriye kalan %46'sı gerçekten bal ise yine iyi!! Benim düşündüğümün üzerinde! Bu arada ek bir bilgi. Balcılık yapanlar daha iyi bilir. Bal yoksa, bazen arılar aç kalmasın diye mecburen şeker yediriyorlar (bazıları da çok bal olsun diye şeker yediriyor) ve bu da bala yansıyor. Yani, direkt üreticiden bile alsanız, içinde şeker olabilir. Aslında bal oranı kavanoz üzerinde doğru olarak yazsa da millet en azından ne yediğini bilse bu kadar sorun olmayacak..
    Cevapla
  • istanbul42 12 yıl önce Şikayet Et
    HARİKA. çok güzel olmuş:) 5 değil 4 değil 3 değil 2 değil 1 kavanoz bile bal yok size :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı