Uğur Dündar canlı yayını terk etti!

Tansu Çiller'e çıplak fotoğraf şantajı yaptığı iddialarına yanıt vermek için canlı yayına bağlanan Uğur Dündar moderatörle birbirine girdi ve telefonu kapatarak canlı yayını terk etti.

GİRİŞ 31.03.2012 16:12 GÜNCELLEME 31.03.2012 16:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programına telefonla katılan Uğur Dündar, Tansu Çiller'e çıplak fotoğrafla şantaj yaptığı iddialarına yanıt verdi.

PROGRAMI SORUMLU TUTTU

Dündar, hakkındaki iddialara sert çıkarken, iddiaları gündeme taşıyan programın moderatörü Latif Şimşek ve Rasim Ozan Küthyalı'yı da topa tuttu.

BIRAKIN BU AYAKLARI

Latif Şimşek'in 'Sizi canlı yayına bekliyoruz 'söylemine sert çıkan Uğur Dündar "Bırakın bu ayakları Allah aşkına. Reyting yapacaksınız diye. Biz bunu çok iyi biliriz.Size yeterince reyting yaptırdım zaten." dedi. Şimşek ise reytinge ihtiyacı olmadığını ifade ederek, "Siz asıl bana söz verdiğiniz halde reytinge ihtiyacı olan kanallara çıktınız. Müslüm Gündüz'ün ne mal bir insan olduğunu Fadime Şahin'e anlattırdıysanız bende bir takım iddiaları gündeme getirdim. Ben size cevap hakkı veriyorum" dedi.

LATİF ŞİMŞEK ÇİLEDEN ÇIKTI

Uğur Dündar'ın canlı yayındaki ifadelerine kızan Latif Şimşek "Siz televizyonculukta duayen olabilirsiniz ama bizde bir şeyler yaladık geldik sizin kadar olmasa da" dedi.

İFTİRA EDEN ŞEREFSİZDİR

Uğur Dündar'ın programda kendisine iftira edildiğini söylemesi üzerine çileden çıkan Latif Şimşek "Size iftira eden şerefsizdir. Etmediği halde etti diyende şerefsizdir. Uğur bey siz Arena'da sağa sola çamur attığınız günlere şu anda tekrar döndünüz. Ben Latif Şimşek olarak size hangi iftirayı attım? Uğur bey siz insanları konuştururken, size kimse hesap sordu mu ki, siz bana hesap soruyorsunuz Allah Aşkına... Benim kimleri konuşturacağıma siz karışamazsınız" dedi.

DÜNDAR CANLI YAYINI TERKETTİ

Bir izleyicinin para vererek kamerayla gizli çekim yapıp yapmadığı sorusunu ise Dündar'ı kızdırdı. O soruya cevap vermek istemeyen Dündar 'Bırakın Allah aşkına. Bu safsatalar üzerinde beni daha fazla konuşturmayın. Bunlar safsata. 'dedi ve telefonu kapadı.

YORUMLAR 11
  • emin içel 12 yıl önce Şikayet Et
    iftira. hiç biri ortaya çıkmaz sanıyordu cesurca yazmışmış yaptığı tekşey vur abalıya oldu hepsini yapmıştır inanırım yazsaydı ya çevik bir hakkında karadayı hakkında güçlünün yanında ben de yazarım, o zaman cesareti meral akşener bir kadın olarak senden çoook fazlasını gösterdi güçlünün yanında değil hakkın yanında durdu hala da aynı ya sen. konuşmaya bile değmez sıra ona da gelecek herhalde ama sesi çok çıkıyor bağırmasından telaşı anlaşılıyor yalnız iyi laf çevirme konusundaki başarısını istemesemde kabul etmek zorundayım ama faydası olur mu bilmem...cuma haberleri yap uğur dündar cuma haberleri boşver gerisini..
    Cevapla
  • Gökhan SERT 12 yıl önce Şikayet Et
    Eee! sayın Dündar;. Düşmez kalkmaz bir ALLAH !
    Cevapla
  • kasım yurtlu 12 yıl önce Şikayet Et
    SUÇLULUK PSİKOLOJİSİ İÇİNDEKİ U.DÜNDAR ESKİ KİRLİ GEÇMİŞİNİN KESER MİSALİ ÖNÜNE. GELMESİNDEN çok bir rahatsız. Geçmişini unutmuş sorgulanamaz olduğunu düşünüyor. geç bunları uğur efendi sap döner keser döner birgün hesap döner. Bugün hesap günüdür uğur. Şimdi sen kirli geçmişinin hesabını halka ve mağdur ettiklerine vereceksin.
    Cevapla
  • erciyes talas 12 yıl önce Şikayet Et
    aşikar. Bu proğramı izledim, uğr dündar suçluluk psikoloji ile konuşmalarına devam etti ve o şekilde de bitirdi! zaten kendi ne derse desin, darbe döneminde yaptığı yayınları da diğer zamanlarda yaptığı yayınlarıda gördük! darbecilerin ekmeğine bol bol yağ sürdü, darbecileri destekledi. bu bir kenara Namaz kılan öğrencileri defalarca göstererek, sanki suç işliyorlarmış gibi yayınlar yaptı! irtica paranoyasına su taşıdı! istediği kadar kendini aklamaya çalışsın zaten her şey ortada .
    Cevapla
  • over64 12 yıl önce Şikayet Et
    DERS VERENE DE BAK. Eh be uğur dündar fadime ile yaptığın programı unutmadık. Arkadaşlar fazla üstüne gitmeyelim.Sonra Fadime Şahinin yanına gider.Sahi ya fadime nerelerde bilen var mı? Hollanda da idi ama Uzun zaman oldu. Uğur dündar bilir mi ki acep
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı