İkbal'le Diyar Diyar ekrana geri dönüyor

İkbal Gürpınar yeniden Anadolu yollarına düşüyor. Her hafta Anadolu'nun birbirinden farklı tatları ve ilgi çeken mekanları izleyenlerle buluşturan İkbal'le Diyar Diyar yeni bölümleriyle Kanal 7'de başlıyor.

İkbal'le Diyar Diyar ekrana geri dönüyor
İkbal'le Diyar Diyar ekrana geri dönüyor
GİRİŞ 11.07.2012 13:04 GÜNCELLEME 11.07.2012 13:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 İkbal'le Diyar Diyar'ın ilk bölümü Ankara Ayaş'ta gerçekleşen ilginç bir o kadar da eğlenceli kına gecesiyle ekranlara gelecek. Anadolu insanının sıcaklığı İkbal'le Diyar Diyar'da ile içinizi ısıtacak.

İkbal Gürpınar'la Anadolu'nun farklı coğrafyalarından, farklı tatlar İkbal'le Diyar Diyar'da ekrana geliyor. İkbal Gürpınar'ın kimi zaman tarlada, kimi zaman traktör üzerindeki, kimi zaman da ocak başında yemek pişirenlerle samimi sohbetler gerçekleştiriyor. İkbal'le Diyar Diyar düğünlerin kamberi, kınaların vazgeçilmezi oluyor.

İkbal'le Diyar Diyar'ın yeni sezonda ilk durağı Ankara'nın Ayaş ilçesi oluyor. Ayaş'ta yapılan ilginç bir kına gecesinden görüntülerin yer alacağı programda; 'uykusuz kına gecesi' yer alacak. Sabahlara kadar eğlenen gelin ile arkadaşlarının arasında ilk uyuyanın başına gelenler İkbal'le Diyar Diyar'da... Meşhur Ankara oyun havalarında geleneksel kıyafetleri içindeki kadınların gösterileri de izleyenleri bekliyor. Ayaş'ta kına gecesi ve keyifli bir gezi İkbal'le Diyar Diyar'da.

İkbal'le Diyar Diyar'la her hafta Türkiye'nin başka bir yerinden seslenecek. Hormonsuz sohbetler, doğal gülüşler, gerçek hayat hikayeleri, unutulmuş gelenekler... Diyar diyar Anadolu turunda hepsi ve daha fazlası İkbal Gürpınar'ın samimi sunumuyla ekrana gelecek.

İkbal ile Diyar Diyar 11 Temmuz 2012 saat 19.00'da başlıyor. Bu keyifli yolculukta kervandan geride kalmayın! İkbal'le Diyar Diyar'ı sakın kaçırmayın!

YORUMLAR 2
  • Elif uyanık 5 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten zizi cok özlemiştik bu cok iyi oldu
    Cevapla
  • Elif uyanık 5 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten zizi cok özlemiştik bu cok iyi oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız