Kanalların Kadir Gecesi Özel yayınları

Tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı, bin aydan hayırlı Kadir Gecesi'nde televizyon kanalları özel programlarla geceyi ihya edecek. Televizyonların bu akşamki kandil ekranları şöyle:

Kanalların Kadir Gecesi Özel yayınları
Kanalların Kadir Gecesi Özel yayınları
GİRİŞ 14.08.2012 09:54 GÜNCELLEME 14.08.2012 09:54

KANAL 7

İslam dünyasının en kutsal günlerinden biri olan Kadir Gecesi, Sultanahmet Camii'nden canlı olarak ekrana gelecek özel bir programla Kanal 7'de kutlanacak. Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne inmeye başladığı Kadir Gecesi Özel programında Kur'an-ı Kerim ziyafeti, en güzel ilahiler ve mevlitler ekrana gelecek, eller hep birlikte Doç. Dr. Mustafa Karataş'ın dualarıyla semaya açılacak.

İslam inancına göre bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen Kadir Gecesi nedeniyle hazırlanan özel programda; mevlidhanlar, duahanlar, hafız ve kariler Sultanahmet Camii'nde bir araya gelecek. Kadir Gecesi'nin manevi atmosferi Kanal 7 ekranından izleyenlere ulaşacak. Programın kapanış duasını Doç. Dr. Mustafa Karataş tarafından gerçekleştirilecek, bu kutlu gecede af ve mağfiret için en güzel dualar Mustafa Karataş'ın dilinden semaya yükselecek.

Sultanahmet Camii'nden ekrana gelecek Kadir Gecesi Özel'de Kur'an-ı Kerim okunacak, en güzel ilahiler ve mevlitler ekrana gelecek, eller hep birlikte duaya açılacak.

Kadir Gecesi Özel programı bu akşam saat 21.00'de Kanal 7'de.

ÜLKE TV: İslam dünyasının en kutsal günlerinden biri olan Kadir Gecesi, Hatay Dörtyol'da yeni ibadete açılacak olan Dörtyol Nursan Merkez Camii'nden canlı yayınla Ülke TV'de...

Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı ve bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen Kadir Gecesi çok özel bir yayınla Ülke TV'de... Hatay'da yeni ibadete açılacak olan Hatay Dörtyol Nursan Merkez Camii'nin açılışını Adalet Bakanı Sadullah Ergin gerçekleştirecek. Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve Sadullah Ergin'in yapacağı açılış konuşmasının ardından mevlüt açılışını Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş yapacak. Duahanlığını Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu'nun yapacağı gecede eller dualar için semaya açılacak.

Kadir Gecesi nedeniyle hazırlanan özel programda; mevlidhanlar, duahanlar, hafız ve kariler Hatay Nursan Dörtyol Merkez Camii'nde bir araya gelecek.

Hatay Nursan Dörtyol Merkez Camii'nin ardından Esenler'den canlı yayınla Kadir Gecesi duası yapılacak.

Kadir Gecesi Özel programı bu akşam saat 20.00'de Ülke Tv'de...

SAMANYOLU TV: Kadir Gecesi özel programı 20.30 izleyiciyle buluşacak. Bursa Emir Sultan Camii'nden yapılacak yayın Hüseyin Algül ile sohbet, mevlitler ve Bursa İlçe Müftüsü Osman Şen'in yapacağı dualarla son bulacak.

ATV: Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, 'Kadir Gecesi Özel' programında, Kur'an-ı Kerim'in Peygamber Efendimiz'e (sas) gönderilmeye başlandığı bu mübarek gecenin önemi, yapılması gereken ibadetler, geceye özel duaları 21.00'de izleyicileriyle paylaşıyor.

MEHTAP TV: Kadir Gecesi özel programı, Bursa Emir Sultan Camii'nden gerçekleştirilecek özel yayınla 23.00'te yayınlanacak. Programda, Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve gönülleri coşturan ilahiler yer alıyor.

SAMANYOLU HABER TV: Program Abdullah Azizi'nin bu kutlu geceyi anlatan Kadir Suresi'ni ve Vakıa Suresi'ni okumasıyla başlayacak. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin namazı ve fedakarlığı konu alan iki vaazı ile devam edecek programda Sami Savni Özer'in "Gül İsteyü Bir Bülbülüm" ilahisi, Maher Zaen'in de "Ya Nabi'' ilahisi 20.45'te yayınlanacak.

STAR TV: Hafız, bestekar Halil Necipoğlu'nun sunduğu programda Kur'an-ı Kerim ziyafeti, en güzel ilahiler ve mevlitler 23.00'te ekrana gelecek.

TRT1:Süleymaniye Camii'nden 20.55'te ekrana gelecek Kadir Gecesi'nde ilahiler, Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve sohbetler yer alıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İlkokul öğrencilerinden İsrail destekçisi firmaya protesto! Sosyal medyada gündem oldu
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat