Meksika Sınırı Ülke TV'de yeniden başlıyor

Yayınlandığı dönemde kendine has program dili ve görselliği ile izleyicilerinin kısa zamanda dikkatini çeken Meksika Sınırı, verdiği uzun aranın ardından, kendi evinde, Ülke TV'de başlıyor.

Meksika Sınırı Ülke TV'de yeniden başlıyor
Meksika Sınırı Ülke TV'de yeniden başlıyor
GİRİŞ 13.09.2012 11:03 GÜNCELLEME 14.09.2012 12:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

"Dünyanın bütün Amerikalarından dünyanın bütün Meksikalarına kaçmayı" kendisine görev edinmiş program, Mehmet Çelik, Yusuf Armağan ve İsmail Kılıçarslan tarafından hazırlayıp sunulacak ve her Cuma 23:15'te izleyicisi ile buluşacak.

Kültür, sanat, felsefe, sosyoloji ve popüler kültür konularında yapılacak derinlemesine sohbetlerin yanı sıra, Meksika Sınırı izleyicisinin yakından bildiği kendine has bölümleriyle de program, yeni sezonda adından sıkça söz ettirecek.

Ekrana gelecek ilk bölümünde; şarkılar, haftanın Meksikalıları, yara, merhem ve ev ödevi gibi alışılmış bölümlerin yanına "Putları Yıkıyoruz" ve "Yeni Başlayanlar İçin" isimli iki yeni bölüm daha eklenecek.

Meksika Sınırı, yeni sezonun ilk programını Nizar Kabbani'nin "Horoz" isimli şiiriyle açacak ve kendi gündemleri Meksika Sınırı üçlüsünü nereye götürürse oraya doğru bir yolculuğa başlanacak.

Mehmet Çelik, Yusuf Armağan ve İsmail Kılıçarslan'ın sunumuyla Meksika Sınırı her Cuma 23:45'te Ülke TV ekranlarında...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • mesut çakıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    bakalım bu sefer. hangi marjinali bulacaklar,vakti zamanı da hümanist! sırrı abilerini bol bol çıkartıyorlardı,tarık tufan ne oldu o yok mu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor