Gezebilsem yeni sunucuyla yola devam ediyor

Gezebilsem yeni sunucusuyla yollara düşüyor. Kanal 7'nin İstanbul Masalı adlı dizisinden tanıdığımız Barış Yapıcı sempatik sunumuyla "Gezebilsem" programının yeni sunucusu oldu.

Gezebilsem yeni sunucuyla yola devam ediyor
Gezebilsem yeni sunucuyla yola devam ediyor
GİRİŞ 13.10.2012 11:25 GÜNCELLEME 13.10.2012 11:25

Sempatik sunucu Barış Yapıcı'nın sunumuyla; farklı şiveleri, gelenekleri ve oyunları adım adım izleyip ekranlara getirecek program Gezebilsem başlıyor. Her hafta ayrı bir il için yola çıkan Barış Yapıcı; tarihi, doğası, kültürel zenginlikleri ve bölge insanının tüm doğallığıyla ekrana getirecek. Programın ilk durağı ise Çanakkale olacak. İlk programında aracı hendeğe düşen Yapıcı'yı deve kovalıyor, lastikleri patlayan aracıyla talihsizlik yaşayan sempatik sunucu her şeye rağmen Çanakkale'de hamur açıp gözleme yapmaktan geri kalmıyor. Geç gittiği için çok fazla "gezemeyen" sunucu yöre insanıyla fasulye, biber ve domates toplayıp kumda kahve pişiriyor. Sunucu Barış Yapıcı'nın samimi sunumuyla Çanakkale'den ekrana gelecek olan Gezebilsem Pazar günlerine renk katmaya geliyor.

Kimi zaman sofralar kurulacak, yemekler yapılacak, kimi zaman tarla ve bahçelerde alın teri dökülecek. Bazen dedelerimizle, ağabeylerimizle ve kardeşlerimizle köy meydanında sohbet meclisleri kurulacak, bazen de ninelerimizle, annelerimizle ve ablalarımızla kazanlar kaynatılacak. İlginç yerler, yöresel kıyafetler, halk dansları , aklınıza gelebilecek ve de gelmeyecek her şey bu programda olacak. Sözün özü, yola çıkılacak ve tüm sıcaklığıyla "biz geldik, hoş gördük" denilecek.

Barış Yapıcı'nın sıcacık sunumuyla, Türkiye'yi ve memleket insanını tanıtacak 'Gezebilsem' 14 Ekim 2012 Pazar 23.00'ten itibaren her Pazar Kanal 7'de

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı