Nihat Doğan'ın rakibi 21.Yüzyıl Türk Düşünürü!

ATV'de yeni yayınlanmaya başlanan yarışma programı Güven Bana'da yarışan Muhsin Burak isimli yarışmacı gündeme damgasını vurdu.

GİRİŞ 16.11.2012 08:23 GÜNCELLEME 16.11.2012 08:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

 Yarışmaya çıkmadan önce yarışma ekibinin sorularına ters ters cevaplar veren Burak sosyal medyada da olay oldu. "Ben 3 üniversiteyi bitirmedim..

Bitiremedim demiyorum dikkatinizi çekerim, bitirmedim" diye mülakat veren Burak yarışma boyunca çok konuşulacak sözler sarfetti...

Atatürk'ün doğum yılını bilmeyen, Cumhuriyet'İn ilanını 29 Eylül zanneden, Ozanlığı ve halk müziğini 1930'larda ortaya çıktığını iddia eden bu yarışmacı her yerde fenomen oldu.

Burak kendisini bir düşünür olarak tanımlıyor, düşünür olarak da görevini yerine getirmek üzere bir atasözü -bu bir vecizedir atasözü değil- atasözünün olduğunu söylüyor :

"Hayat geçmez yamanla, herşey olur zamanla"... Sosyal medyada olay olan Muhsin Burak'ın yarışmacı partnerine verdiği cevaplar da olay oldu. İntikam konusunun konuşulduğu bir yerde "intikam ingilizler içindir" diye bir cümle söyleyen  Burak'a medya çevreleri yeni Nihat Doğan olarak görüyor.

YORUMLAR 8
  • burak 11 yıl önce Şikayet Et
    reyting yapsın diye, ve haber sitelerinde haber olup konuşulsun diye çıkarılmış biri gibi sanki,. bak bir dahaki yarışmanın reytingine, herkes haberdar oldu ya şimdi oturur izleriz maaile, asıl ailecek oturup "gafil kafaya tokmaktır"ı okumak lazım, yarım sayfa bir şye okumayan mutlaka okusun, google var elinizin altında.
    Cevapla
  • mehmet salih tunç 11 yıl önce Şikayet Et
    izledim. elli tane nihat doğanı arka cebinden çıkarır. hakkatten çoookkk bbbbbüüyyyüüüükkk düş'ünü'r
    Cevapla
  • isim siz 11 yıl önce Şikayet Et
    fark var !. kulağında küpe olacağına başörtülü bir hanım olsaydı da atatürk'ün doğum yılını bilmeseydi.. birde üstüne 29 eylül sanaydı cumhuriyetin ilanını ... şimdi bazı tv ler bazı gazeteciler nasıl çemkiriyor olurdu...
    Cevapla
  • serkan 11 yıl önce Şikayet Et
    haber değeri. haber değeri taşımıyor bu. şimdi haber yaparak pirim veriyorsunuz ve yakında tvlerde atasözü üretirken görürseniz de hiç şaşırmamalısınız.
    Cevapla
  • nazim manav 11 yıl önce Şikayet Et
    eee bu dunyada angut olmak varmis.. ......?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası