Şok sözler: Müslüm Baba 2 ay içerisinde ölecek

TV8'de yayınlanan Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programında bir skandal yaşandı. Kısa bir süre önce geçirdiği hastalıktan tedavi gören Müslüm Gürses'le ilgili söylenen sözler 'pes' dedirtti.

GİRİŞ 04.12.2012 07:25 GÜNCELLEME 04.12.2012 12:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Programa Rüya yorumcusu Astrolog olarak katılan Emine Akkaya'nın 2013 yılının ünlülere neler getireceğini yorumlarken Müslüm Gürses için sarfettiği cümleler büyük tepki çekti.

"MÜSLÜM GÜRSES 2 AY İÇERİSİNDE ÖLECEK"

Semercioğlu'nun Müslüm Gürses'in sağlık durumu nasıl olacak sorusu üzerine Akkaya: "Ben onun öldüğüne inanıyorum ama tabiki doktor bilimi anlamında şuan uyutuluyor olabilir ama çıksa da eninde sonunda en geç iki ay içerisinde cenazesini kaldıracağımıza inanıyorum" dedi.

YORUMLAR 11
  • karahan 11 yıl önce Şikayet Et
    rüya yorumcusu astrolog. mantikli bir cumle bile kuramiyor sacmaladigini anlayincada sivazliyor,.,
    Cevapla
  • Kenan 11 yıl önce Şikayet Et
    bilincsizce bir yaklasim. rahman ve rahim olan ALLAH`ne güzel söylemis kur`anda (her nefis ölümü tadacaktır. sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilikle deneyeceğiz. hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz. (enbiya/35)) (aranızda ölümü takdir eden biziz ve bizim önümüze geçilmez. (vaki'a/60)) bu ayetlerde acikca bildirilmis kimin nasil öleceyini kimse bilmez ne zaman ölüm geleceyini. astrolog/rüya tabiri sadece sapiklikdan baska birsey öyleyse kendine hayri olurdu bunu yapanlarin. (bazi kisinin gördüyü rahmani rüyalar müstesna)
    Cevapla
  • erdal 11 yıl önce Şikayet Et
    bu isler boyledir taninmayan birisindir onune bi firsat cikar akbaba gibi ustune ususursun boyle. bu hanim soylemis kafadan biseyler tutmaz ise onemli degil zaten kimse hatirlamaz amma yaa tutar ise iste o zaman bu hanim tv tv arayip bakin ben demisdim deyip kendine falcilik dunyasinda bircok zengin enayi krbanlar bulacakdir vo onlarin sirtindan zengin olma hayalleri kuruyodur simdi yani isi bi muslumun olmesine kaldi
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    rütük ne işe yarar.... türk dizileri, evlilik proğramları, çıldırttılar. özellikle kanal d nin türk dizileri insanlarımızı yoldan çıkarıyor, boşanmaları özendiren ve çok aşırı şekilde dizilerinde boşanma konularını işleyen kanal d yuvaların yıkılmasını aynen körüklüyor.. rütük ayakta uyuyor.. türk aile yapısı çöküntüye ve parçalanmaya doğru hızla ilerliyor...acil acil acil önlemler alınsın...
    Cevapla
  • Tuvad Nıdya 11 yıl önce Şikayet Et
    bütün hayatı islama ters olan müslüm gürses ölse veya ölmese. bana ne?tınnn yani...ama bu kadın kim oluyorda gaybdan haber veriyor...bu kahin müsveddelerini izleyip,inananların imanı varmı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi